LASKAVO IZDANJE

Zgodna žena za sva vremena: Juliji Roberts savršeno pristaje vječni modni uzorak

06.10.2019 u 16:53

Bionic
Reading

Nakon što su svjetlo dana ugledale službene fotografije kampanje talijanskog brenda Calzedonia na kojima nastupa u ulozi zaštitnog lica, holivudska miljenica Julia Roberts svojom pojavom uveličala je tradicionalni polo meč u organizaciji francuskog proizvođača luksuznih šampanjaca Veuve Clicquot

Na spomenutom događanju održanom u parku Will Rogers State Historic u Los Angelesu, 51- godišnja oskarovka svojim stajlingom mnoge je podsjetila na onaj u kakvom smo ju prije 30 godina mogli ugledati u kultnom filmu 'Zgodna žena'.

Spomenuto izdanje Julia je kreirala šarmantnim modelom crnog kombinezona s bijelim uzorkom točkica, a navedena kreacija djelo je proslavljenog američkog dizajnera Michaela Korsa predstavljena u sklopu nove resort kolekcije.

  • +5
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / Mega Agency / Profimedia

S gornjim dijelom peplum kroja i dodatkom bijelog remena koji je naglašavao njezinu skladnu figuru, točkasti model kombinezona za uživanje u polo meču pokazao se punim pogotkom za holivudsku miljenicu.

Cjelokupno izdanje naglasila je dodacima u znaku decentnog nakita i sunčanih naočala retro šarma, a finiširala omiljenim cipelama oksfordicama u bijeloj verziji.

Film 'Zgodna žena', u kojem utjelovljuje ljubavni interes Richarda Gerea, Juliji Roberts osigurao je svjetsku popularnost, a zahvaljujući filmu 'Erin Brockovich' godine 2001. osvojila je zlatni oskarovski kipić u kategoriji Najbolje glavne glumice.