MODNI ULOVI

Pročešljali smo trgovine i pronašli čizme za svačiji ukus i džep, idealne za hladne dane koji stižu

06.10.2019 u 16:10

Bionic
Reading

Ljetu je nažalost i službeno došao kraj, no nemojte biti tužni. Radujte se činjenici da vam je dolaskom hladnijih dana potreban mali šoping kako biste nadopunili svoj jesenski ormar, a sigurni smo da malo kojoj ženi kupovina nove garderobe teško pada, pogotovo kada su u pitanju nove čizme. Ako se uskoro planirate baciti u potragu za njima, bacite oko na našu galeriju s modelima koje smo pronašli u popularnim high street trgovinama

Prije nego se odlučite na kupovinu čizama i razgledate galeriju kako biste vidjeli što se trenutno nudi u trgovinama, imajte na umu ono što ove jeseni nalažu trendovi. Sudeći prema jesenskim kolekcijama koje su već pristigle u trgovine, ali i prema tvrdnjama modnih stručnjaka, ove sezone sve će se vrtjeti oko tri modela.

  • +63
Visoke čizme iz popularnih high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Tri ključna modela sezone:

1. Zgužvane čizme

Zgužvane ili, kako ih mnogi zovu, naborane čizme nekad su bile veliki hit, a nakon poduže pauze ove sezone vraćaju se u modu na velika vrata. Ako volite i pratite modu te želite biti u skladu s trendovima, onda su ove čizme odličan izbor. Ovisno o tome koliko su široke u gornjem dijelu, ove je čizme moguće nositi i potpuno izravnate te ih prema potrebi spustiti i zgužvati. Iako odlično pristaju uz uske traperice, ovaj model najviše ćemo gledati na gradskim ulicama u kombinaciji s midi i maksi haljinama.

2. Kaubojske čizme

Kaubojke ove sezone imaju ključnu ulogu, no neće biti popularne samo klasične niske kaubojke, već i visoki modeli koji se nose u kombinaciji sa širokim hlačama uvučenima u njih. Ovaj model privlači pažnju poput magneta, stoga nije za svakoga i to je u redu. Ako ne volite biti u centru pažnje ili više volite klasičnije čizme, preskočite ga.

3. Čizme iznad koljena

Još jedan statement model koji proteklih tjedana viđamo na policama trgovina su čizme iznad koljena. S ovim čizmama potrebno je oprezno rukovati kako vaš stajling ne bi krenuo po zlu i u konačnici izgledao jeftino. Potrebno je naime puno modnog iskustva i talenta da biste ih isfurali s ukusom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@parisfashionweek

Objavu dijeli The Style Stalker (@thestylestalkercom)