LUKSUZ U NEW YORKU

Zavirite u 15 milijuna dolara vrijedan dom Thierryja Henryja

23.09.2010 u 11:11

Bionic
Reading

Poznati francuski nogometaš od ove sezone živi u New Yorku gdje igra za New York Red Bull, a u trendi četvrti Soho kupio je luksuzan stan vrijedan 15 milijuna dolara

Za stan koji se prostire na dva kata Henry je već dao devet milijuna dolara, a zgrada mu se toliko svidjela da je odlučio kupiti još jedan stan na katu ispod, za koji je dao 5,85 milijuna dolara. Plan mu je spojiti ih čim se dosadašnji vlasnik iseli.

Luksuzni penthouse ima odličan pogled, preko 500 četvornih metara te više od 400 četvornih metara terase, uključujući vrt s bambusom. Nalazi se blizu Nolite i u istom stambenom bloku u kojem je živio pokojni glumac Heath Ledger. U tom kvartu žive i druga slavna imena poput Alicije Keys, Lennyja Kravitza, Courtney Love i Nicole Kidman.

Stan ima prozore od poda do stropa, veliku otvorenu kuhinju, sobu za zabavu, a glavna spavaća soba ima dva velika walk-in ormara, jedan za nju, a jedna za njega, pa Henryjeva djevojka, Sarajka Andrea Rajačić, neće imati brige oko smještanja krpica.

Nogometaš je mjesecima nakon odlaska u Veliku Jabuku tražio odgovarajući stan, a želja mu je bila nastaniti se u Sohou, Tribeci ili Noliti. 'Henry je bio prva osoba koja ga je vidjela. Tri puta u dva dana dolazio ga je pogledati i na kraju donio odluku', kaže trgovac nekretninama.

Henry ne krije da je oduvijek želio živjeti u New Yorku, još otkako ga je prvi put posjetio kao 19-godišnjak. 'To je bilo predivno putovanje i svaki put kad sam imao priliku vraćao sam se u ovaj grad', otkrio je nogometaš kojem se konačno ostvario san.