NIKAD NEĆE IZAĆI IZ MODE

Za stajlinge kao s naslovnica modnih magazina: Ključni komadi bez kojih su ljeta nezamisliva

23.06.2020 u 06:41

Bionic
Reading

Bez obzira na aktualne modne trendove, stajlinzi nadahnuti stilom francuske rivijere nikad neće izaći iz mode, a posve je jasno i zašto

Cool izdanja, istodobno ležerna i ženstvena, kakva su još u 50-ima pokazivale ikone stila poput Audrey Hepburn, Brigitte Bardot ili Jane Birkin tulumareći na Azurnoj obali, uvijek će biti chic.

Modna formula koju su osmislile ove stajliš dame i danas je vrlo aktualna, moderna i nosiva. Ukoliko ste ljubiteljica francuskog stila, nadahnut će vas cool stil francuskih blogerica poput Jeanne Damas ili Camille Charrière, a koje na najbolji način dokazuju da su ovakve kombinacije vječne.

Topovi i majice golih ramena

Među prvima ih je popularizirala ikona stila, legendarna Brigitte Bardot noseći ih u kombinaciji s cigareta-hlačama ili suknjama A-kroja.

Torbe od prirodnih materijala poput rafije

Teško je zamisliti odlazak na ljetovanje bez praktične torbe u koju će nam stati sve što nam je neophodno za plažu, od ručnika pa do knjige i kreme za sunčanje. Savršen su ljetni modni dodatak, a zbog njihove praktičnosti i cool izgleda mogu se bez problema nositi cijelog dana. Šarmantne cool torbe od rafije, pruća ili ratana itekako su efektan začin svakom ljetnom outfitu, a obožavale su ih i ikone stila 50-ih.

  • +23
Pletene torbe za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Prugice

Tzv. bretonske pruge ultimativni su must have i fantastično se slažu s npr. vrućim hlačicama od trapera i espadrilama na punu petu.

Espadrile

Slavne trendseterice poput Kate Middleton, kraljice Letizije, Meghan Markle ili Rosie Huntington-Whiteley ljeti ne idu nikamo bez omiljenih sandala na punu petu, a osobito cijene one s potpisom poznatog španjolskog brenda Castañer.

  • +37
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Udobne hlače

Ako niste ljubiteljica suknji ili haljina, nećete pogriješiti udobnim hlačama od prozračnih i prirodnih materijala, podjednako prikladnim i za posao, a koje su praktične, lijepo izgledaju i u njima nije prevruće. Svojim dizajnom neodoljivo podsjećaju na modele u kakvima su poglede privlačile ikone stila poput Brigitte Bardot, Catherine Deneuve ili Audrey Hepburn.

  • +23
Haljine s tankim naramenicama Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ženstvene haljine

Ljetne haljine su savršen odabir, a sjajno izgledaju ako ih primjerice uparimo s espadrilama i šeširom za cool ljetna izdanja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

On set 🎥 pic @tiphaineguiran

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

Trapezice

Ako ni ljeti ne možete bez traperica, birajte ovakve modele koji vizualno izdužuju noge, a na najbolji način utjelovljuju francuski chic s Azurne obale.

  • +88
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije