MODNI ZNALCI SLOŽNI

Za svaku figuru: Ovih pet modela suknji dominirat će modnom scenom u narednim tjednima

17.06.2020 u 06:51

Bionic
Reading

Dolaskom toplijih mjeseci u godini lepršavi odjevni komadi poput haljina i suknji nalaze se u fokusu brojnih zaljubljenica u modu, a poput pojedinih modela haljina, suknje predstavljaju jednu od najsvestranijih modnih krpica, od kojih je određene moguće nositi i nekoliko sezona. Kada je riječ o njima, ove sezone izdvaja se pet specifičnih silueta kojima modni znalci prognoziraju velik uspjeh u narednim mjesecima

U pogledu trendovskih modela suknji ove sezone nametnulo se nekoliko stilova, od kojih prednjače modeli brendova prepoznatljivog dizajna poput australskog Sira, danskog Gannija, Fatithfulla i britanskog Rixa.

Nabrani modeli suknji oko struka i bokova nametnuli su se kao it modeli sezone zahvaljujući brojnim dizajnerskim imenima i high street brendovima, a na modnu scenu u velikom stilu vratili su se i plisirani modeli ukrašeni suvremenim uzorcima. Suknje s logotipom također uživaju veliku popularnost zbog brendova koji maštovito koriste tipografiju za stvaranje inovativnih modela s uzorkom.

Iako možda neće uloviti Zeitgeist poput para cipela Manola Blahnika ili torbe Birkin, ovih pet trendovskih modela suknji zaslužuju vašu pažnju u aktualnoj sezoni.

Nabrane suknje

Suknje na preklop

Plisirane suknje

Suknje ukrašene logotipom

Suknje s vintage uzorkom