IZVRSNA PRILIKA

Izdvojili smo najljepše haljine s potpisom H&M-a koje vrijedi upecati na aktualnim sniženjima

17.06.2020 u 09:38

Bionic
Reading

Priznajemo, krivi smo - volimo sniženja! Ali tko ne voli sniženja? Šopingiranje na sniženjima s razlogom se zove dobrom prilikom, obzirom da za puno manje novaca redovito možete pronaći vrhunske modne komade. Kada smo shvatili da su sniženja na stranici H&M-a već započela, brzo smo se bacili u potragu za svima nam omiljenim haljinama

Haljine su neizostavni dio ljeta koji obožavamo iz nekoliko razloga. Kada nam se ujutro ne da mozgati oko stajlinga jednostavno prebacimo haljinu preko glave i spremni smo za dan. Bez puno razmišljanja stajling u trenu podiže efektan model haljine i baš zato u svaka žena u svom ormaru treba imati nekoliko upečatljivih modela koji se lako prilagođavaju svakoj prigodi.

H&M je snizio svoju ponudu do 50 posto, a u bogatoj ponudi pronaći ćete čak 527 haljina na sniženju. Pa kako onda ne kupiti barem jedan model koji nam je privukao pažnju? I sami ćete teško odoljeti kada vidite ponudu haljina koja mami s polica.

Mi smo izdvojili 17 neodoljivih modela s potpisom H&M-a koje se i sami jedva suzdržavamo preseliti u košaricu, a sve do jednog sniženi su do 50 posto.