TIJELO IZ SNOVA

Za novu fotografiju u bikiniju Salma Hayek u samo dva sata dobila više od milijun lajkova

19.01.2021 u 20:57

Bionic
Reading

Tko bi mogao odoljeti atraktivnoj Meksikanki, osobito kada pozira u crnom bikiniju koji dodatno naglašava njezine obline. 54-godišnja Salma Hayek još je jednom uspjela oduševiti svoje obožavatelje, koji s nestrpljenjem iščekuju svaku njezinu novu objavu na Instagramu

Otkako je cijeli svijet zadesila pandemija koronavirusa, promijenile su se i mnoge stvari u životima običnih ljudi, ali i onih slavnih. Mnogi poslovi stavljeni su na čekanje, posebice u Hollywoodu, što je na svojoj koži osjetila i 54-godišnja Meksikanka Salma Hayek.

No, samoizolacije i karantene ova je latino ljepotica odlučila iskoristiti za rad na sebi i time se, s punim pravom, hvali na Instagramu. Moramo priznati da Salma Hayek nikada nije izgledala bolje, a to je vidljivo i iz svake njezine fotografije na Instagramu, posebice onih na kojima pozira u bikiniju.

Prvo je krenula sa jednodnijelnim kupaćim kostimima, da bi s tjednima micala višak i postala vjerna dvodijelnim kombinacijama koje dodatno ističu njezino utegnuto tijelo i bujne obline po kojima je Meksikanka poznata.

Posljednja u nizu fotografija je snimljena u plićaku, gdje Salma Hayek sjedi prekriženih nogu u crnom bikiniju, držeći rukama mokru kosu, dok na drugoj, na pješčanoj plaži, meditira.

Komplimenti su se nanizali, a u manje od dva sata više je od milijun ljudi stisnulo lajk, potvrđujući kako izgleda savršeno.

  • +8
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia