ZA MLADOLIKI IZGLED

Vrijeme je za šišanje: Ove frizure brišu godine s lica

01.07.2020 u 11:29

Bionic
Reading

Ako žudite za promjenom imidža ili želite isprobati novu frizuru, znajte da su ove frizure najbolji izbor za sve one žene koje se žele pomladiti, a pritom su i vrlo trendi

Ne znamo za vas, ali nama je nakon boravka u izolaciji potrebna promjena. Nije tajna da žene šišanjem obilježavaju novu stranicu u svom životu, a sada je baš takvo vrijeme kada nam je svima potreban mali poticaj da na budućnost gledamo s vedrije strane i da se osjećamo lijepo i ugodno u svojoj koži.

Mnogi još uvijek nisu zakazali termin u frizerskom salonu, no sigurni smo da će se to promijeniti nakon što pročitate ovaj članak. Ako želite promijeniti look, predlažemo vam nekoliko 'čarobnih' frizura koje u trenu brišu godine s lica.

Prije nego zakažete termin kod svog frizera, odredite koliko kose želite odrezati i za koju se frizuru želite odlučiti. Morate biti sigurni u to što želite i nemojte se sramiti reći frizeru da konačan rezultat nije ono što ste htjeli. Trebate dobiti frizuru koju ste od početka tražili, ali isto tako morate biti realni i znati da nija sva kosa za sve frizure.

Ukoliko imate prirodno tanku kosu bez volumena, nemojte birati frizuru za koju su potrebni sati feniranja da bi ona izgledala kao iz časopisa. Također, ako volite nositi kosu podignutu u punđu ili u visoki rep, pazite da kosu ne skratite previše.

Frizure koje brišu godine s lica

Bob frizura

Već dugo se želite odvažiti na bob frizuru, ali ni sami ne znate zašto se još uvijek niste ošišali? Imamo 892.073 razloga da to odmah učinite. Upravo toliko ljudi pretraživalo je ovu frizuru u protekloj godini, a na bob su se odlučile i brojne slavne ljepotice, poput Monice Bellucci, Belle Hadid, Michelle Williams, Naomi Watts i Renee Zellweger.

Wob frizura

Slavne ljepotice proteklih su mjeseci poludjele za valovitim bobom (wavy bob), odnosno wob frizurom koja se osobito preporučuje djevojkama i ženama s tankom kosom. 'Wob' je definitivno najpoželjnija frizura ovoga trenutka! Nije ni čudo jer se radi o klasičnom stilu, ali s modernim prizvukom. Ovakva frizura je odlično rješenje zbog toga što daje strukturu i dojam volumena te usput i 'skida' godine.

Lob frizura

Sad već kultni lob kao frizerski trend pojavio se 2014., a s godinama nimalo ne gubi na popularnosti. Ova jednostavna frizura pravi je hit među slavnim ljepoticama i brojnim trendsetericama, a popularizirala ga je Jessica Alba, čija je frizura proglašena jednom od najtraženijih u prošloj godini. Ova je frizura idealna za sve žene koje žele promjenu, ali ne žele drastično odrezati kosu.

Pixie frizura

Osim duge i njegovane kose, i ove godine vlada pomama za dječačkim frizurama. Stručnjaci tvrde kako ćemo narednih mjeseci posvuda viđati pixie frizure, a posebno one inspirirane 60-ima, i potpuno su u pravu. Pixie cut omiljen je iz više razloga, a glavna dva su to što je ova frizura lagana za održavanje te to što u trenu briše godine s lica. Želite li izgledati poput razigrane djevojčice i imati frizuru koja je za pet minuta oprana i stilizirana, onda je ovo pravi izbor za vas.