ne prestaje oduševljavati

Malo kratko, malo dugo: Indira Levak mijenja frizure svaki dan, a fanovi joj poručuju da nikada nije bila ljepša

28.06.2020 u 22:11

Bionic
Reading

Mnogi su tako jedva dočekali i povratak koncerata, a jedna od njih zasigurno je i 46-godišnja pjevačica koja je ovog tjedna imala svoj prvu svirku nakon dugo vremena. Zgodna Županjka osim toga snima show 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem je dio žirija, pa fanove stalno uveseljava promjenama imidža, osobito frizure

Indira Levak već neko vrijeme iznenađuje fanove velikim promjenama svojeg izgleda za što je očito zaslužan Marko Grubnić s kojim je surađivala još u vrijeme pjevanja u grupi Colonia. Počela se oblačiti glamuroznije, a gotovo svakodnevno na Instagramu objavljuje fotografije čas s dugom kosom (ekstenzijama), s bob frizurom ili pak svoju prepoznatljivu pixie frizuru. Jedino što ne mijenja boju, vjerna je platinastoj boji.

Mnogi joj hvale stajlinge te joj stalno poručuju kako nikada nije bila ljepša. Ona je jedna od sretnika koji imaju puno dogovorenih gaža. Nedavno se pohvalila kako upiti su za njezine nastupe stižu sa svih strana. Nakon Novog Sada i Pakoštana, trebala bi nastupiti u Splitu, Zadru, Baškoj Vodi, Osijeku, Beogradu.

Pjevačica je u karanteni bila aktivna. Svakodnevno je vježbala, crtala nove skice za namještaj koji proizvodi, a pripremala je i apartmane za ovo ljeto. Kako u stanu ima i mali glazbeni studio, svakodnevno bi se zatvorila i pisala tekstove za novi album koji je u pripremi.

View this post on Instagram

Hello Sunday 💋

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on