kraljica maxima

Vrhunska elegancija: Kaput koji nikada ne izlazi iz mode pao je u drugi plan pokraj ovih čizama

24.11.2023 u 13:09

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Dobar par čizama podiže baš svaki stajling, a pokazala je to i nizozemska kraljica Maxima. Inače ljubiteljica razigranog stila i veselih boja ovaj put je zablistala u chic stajlingu u stilu tihog luksuza i sve začinila čizmama koje baš nikad ne izlaze iz mode

Kraljica Maxima više puta je dokazala kako savršeno balansira između stilskih zahtijeva koje donosni njezina pozicija te razigranog i jarkim bojama obojanog modnog izričaja kojem naginje. I dok smo je vrlo često mogli vidjeti u upečatljivim komadima, poput kaputa boje vina, suknji s resicama ili jarko narančastoj haljini, nizozemska kraljica prilikom dolazak na sastanak na temu financijskog obrazovanja i financijskog zdravlja, u punom sjaju je prigrlila modne komade koji govore jezikom tihog luksuza.

Osnovu stajlinga činio je jedan od kultnih Max Marinih kaputa u boji devine dlake, kraljica je nosila model 'Bahamas' s dvostrukim kopčanjem i remenom u struku. Ispod njega se nazirala Zeus+Dione midaksi haljina dugih rukava također u smeđoj nijansi. Poseban detalj činile su zanimljive Zarine naušnice u obliku ribe, no svu pažnju su, ipak, ukrale čizme. Maxima je stajling podigla doista upečatljivim modelom smeđim Stella McCartney modelom sa zlatnom petom koje sežu sve do koljena.

Ove sezone u punom sjaju na modnu scenu vraćaju se visoke čizme, a modeli koji sežu preko koljena posebno su popularni. Međutim, kraljica Maxima ovim stajlingom pokazuje kako klasika nikada ne izlazi iz mode. Čizme do koljena, zaobljenog vrha i udobne, stabilne četvrtaste pete primjer su bezvremenskog dizajna nosivog bez obzira na trendove te sjajnog dodatka kako tendi komadima iz ormara tako i vječnim klasicima poput kaputa u boji devine dlake.

cjenovno pristupačni modeli

Trendi visoke čizme kojima je teško odoljeti: Ovo su najljepši modeli iz Zare, Manga i H&M-a

Pogledaj galeriju

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'