hit model

Izgledaju tako dobro uz suknje i haljine: Gotovo zaboravljene, ove čizme sada su sve popularnije

21.11.2023 u 20:43

  • +5

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna glumica Jennifer Lawrence održala je govor tijekom svečane ceremonije otkrivanja blagdanskih izloga Saks Fifth Avenuea u sklopu koje je otkrivena Diorova instalacija 'Carousel of Dreams'. Uz sjajan stjaling glumica je pažnju privukla i jednom nezgodom

Glumica Jennifer Lawrence, 33-godišnja zvijezda 'Igara gladi' držala je govor u društvu Marca Metricka i Delphine Arnault prije otkrivanja blagdanskih izloga Saks Fifth Avenue i Diorovog 'Carousel of Dreams' 2023., kad joj se dogodila mala nezgoda. Na samom početku govora remen joj je naglo otkopčao, odskočio i pao na tlo.

Oscarom nagrađena glumica šokirano je podigla ruke prema licu te je uzviknula: 'Tako mi je žao, to je bilo tako glasno, remen mi je iskočio!'

Međutim, poput prave profesionalke, Jennifer se brzo pribrala i nastavila s govorom.

Plavokosa glumica izgledala je vrlo chic, baš kao i uvijek, a ovog puta zablistala je, naravno, u Dior izdanju. Nosila je sofisticirani crni kaput preko klasične i vječne bijele košulje, a bio je tu i taj 'nesretni' crnim remenom kojim je istaknula struk.

Ispod kaputa nazirala se vrlo chic crna suknja, a izgled je zaokružila crnim rajfom. Ipak posebnu pažnju privukle su fantastične čizme, ultimativni sezonski komad. Baš kao i sve veći broj slavnih dama, trendseterica i modnih zaljubljenica, Jennifer je za oko zapeo model čizama koji se ove sezone snažno i primjetno vraća na scenu.

Riječ je o nabranim, 'slouchy' čizmama s potpeticom umjerene visine koje se nose doslovce u svim modnim kombinacijama, bojama i stilovima, a posebno dobro izgledaju u kombinaciji sa suknjama i haljinama, što je nedavno dokazala i diva Jennifer Lopez.

latino diva

Vraćaju se čizme koje su nekada bile veliki hit, a J.Lo ih nosi uz haljinu za sva godišnja doba

Pogledaj galeriju

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'