moguće je

Ove čizme su it komad: Evo kako se nose, a da ne izgledaju neukusno

13.11.2023 u 12:05

Bionic
Reading

Kada je riječ o čizmama za zimu ove sezone, uz tradicionalne crne i smeđe nameću se i modeli u 'zimskoj', bijeloj boji. U mini ili maksi varijanti, ove čizme se mogu se besprijekorno nositi. I bez brige, uopće neće izgledati neukusno

Da, čizme u bijeloj boji vrući su trend ove zime. Ako je za suditi prema stajlinzima koji su uočeni na i oko modnih revija, ove kontroverzne i teško nosive cipele na pragu su povratka na modnu scenu.

Kako nositi bijele čizme ove zime?

Mnogo je modela cipela koje ujutro možemo obuti bez puno razmišljanja, ali to svakako nije slučaj s bijelim čizmama koje zahtijevaju posebnu pažnju prilikom stiliziranja. Bilo da se odlučite za model do koljena s Y2K akcentima, gležnjače s grafičkim ili umjetničkim linijama ili čak ukrašene detaljima nalik nakitu - postoji niz mogućnosti da ovaj trend uklopite u svoj svakodnevni stajling.

Minimalističke bijele gležnjače

S čistim linijama i s ukusnom retro estetikom, minimalističke bijele gležnjače pokazuju kako ovaj trend usvojiti na mudriji i svestraniji način. Ovaj model krase grafički reljefi, poput četvrtastog ili zaobljenog vrha.

Bijele čizme do koljena

Nošene uz haljinu, suknju ili preko traperica, bijele čizme ostaju jedna od sigurnih modnih oklada ove jeseni. Posebno treba spomenuti modele koji odišu estetikom 2000-ih, kao što je Balenciagin model ili pak one s potpisom Manu Atelier, koji su ukrašeni nježnom minimalističkom zlatnom kopčom.

Slouchy bijele čizme

Besprijekorne, visoke do koljena i s plisiranim detaljima, nabrane čizme, popularno zvane slouchy idealna su modna opcija kada želite nositi midi suknju. Poput Maye Soul Paustian ili Poppy Delevingne, birajte bezvremenske jednobojne modele koje će par bijelih čizama u igri kontrasta dodatno pojačati bijele čizme.

Bijele čizme s umjetničkim detaljima

Bijele čizme s umjetničkim detaljima najčešće dolaze 'pojačane' špic vrhom. Maksimalna visina istaknuta je isključivo na peti koja je često oblikovana u neočekivanim volumenima.

Bijele gležnjače ukrašene draguljima

Savršeni su za nadogradnju svakodnevnog looka kao i za dotjerivanje istaknutog večernjeg looka. Bijele gležnjače s nekoliko detalja na prednjoj strani na prvi pogled djeluju tako jednostavno, a tako efektno. No, za one koji priželjkuju dodatni 'wow' efekt tu su i modelu s petom ukrašenom draguljima.

  • +5
Bijele čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'