TJEDNI HOROSKOP

Vodenjake će mučiti pasivnost, Strijelce nestrpljivost, Blizanci će žudjeti za nedostupnim, a Rakovi će biti prezaposleni

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 23.03.2020 06:56
  • Objavljeno 23.03.2020 u 06:56
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Robin Beckham / BEEPstock / Alamy / Alamy / Profimedia

Blizance će više privlačiti netko nedostupan nego onaj tko ih voli, Vodenjaci će živjeti pasivnije nego što im odgovara, ali će manjak susreta uživo nadoknaditi intenzivnom aktivnošću online. Zaposlene Rakove vjerojatno čekaju dodatna zaduženja, a nestrpljivost bi Strijelce mogla navesti na poduzimanje pogrešnih koraka

Odnos Ovnova s voljenom osobom doživjet će preporod. Provodit ćete više vremena zajedno i doslovno se ponovno upoznavati. Ono što otkrijete jedno o drugome duboko će vas se dojmiti. Izgledan je sukob s konkurentom za radno mjesto. Nemate se što razjašnjavati s njim. Vaš jedini sugovornik o toj temi bude osobno poslodavac.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +1

Reese Witherspoon horoskopski je Ovan, rođena je 22. ožujka 1976.

Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Bikovi, okrenite partneru svoju razigranu stranu i obnovite ugasli ljubavni žar. Zajedničko gledanje romantičnog filma vratit će vas u dane početka veze. Vi i rodbina razmjenjivat ćete usluge i savjete. Ishod poslovnih pregovora ovisit će o vašoj pripremi. Raspitajte se o osobi koja će vas dočekati s druge strane pregovaračkog stola.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci, nemojte zbog neostvarivih maštarija zanemariti ono što imate. Optuže li vas dragi ljudi da ih zapostavljate izgledno je da su u pravu. Na poslovnom planu manjkat će vam ideja. Nemojte forsirati moždane vijuge, nadahnuće će vam se vratiti samo od sebe. U međuvremenu premjestite namještaj i provedite generalno čišćenje doma.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +12
  • +9

Emily Ratajkowski je rođena u znaku Blizanaca, 7. lipnja 1991.

Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovima bi sumnjičavost mogla pokvariti odnos s voljenom osobom. Ne zanemarujte logiku, ali poslušajte što vam govori intuicija. Ako ste solo, privući će vas pojedinac izražene inteligencije. Korektna i tolerantna komunikacija sa suradnicima pomoći će vam da lakše podnesete napore. Prilikom donošenja važnih odluka o prihodima i rashodima usvojite tuđe sugestije.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2

Gisele Bundchen je u horoskopu Rak, rođena je 20. srpnja 1980.

Izvor: Profimedia / Autor: CPR/MiamiPixx / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lavovi će upoznati zanimljivu osobu čiji se način života prilično razlikuje od njihovog. Ponadat ćete se da je na pomolu nova ljubav, no do toga će biti dalek put. Rastresenost i nedostatak pažnje mogli bi vam uzrokovati probleme. Osjetite li da niste dorasli zadatku, zatražite tuđu pomoć. Suzdržite se od većih troškova na neesencijalne proizvode.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Charlize Theron je Horoskopski Lav, rođena je 7. kolovoza 1975.

Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Djevice, pazite da ne podlegnete sugestijama nekog zlonamjernog. Ne dopustite da vas neopravdane sumnje udalje od partnera. Netko neće biti oduševljen vašim zamislima, iako nisu loše. Ako niste na vrhu hijerarhije u radnoj sredini, budite mudri i odglumite da se slažete s nadređenima. Kasnije ćete dobiti priliku pokazati im da ste bili u pravu.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

U život slobodnih Vaga ušetat će netko tko će ih oduševiti nesputanim ponašanjem i nesvakidašnjom filozofijom. Taj bi susret mogao promijeniti oboje. Tvrdoglavost i želja za neovisnošću mogle bi vas dovesti u sukob sa suradnicima. Zbog primamljive ponude s interneta ili prodajnog kataloga na trenutak ćete zaboraviti na nezavidno stanje na računu.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Prigovori o zanemarivanju mogli bi postati dio Škorpionove ljubavne svakodnevice. Pokažite drugoj strani da strast u vama i dalje plamti. Prijatelji bi mogli pogrešno protumačiti vašu potrebu za samoćom. Ustrajte u poslu čak i ako vam se čini da se stvari ne kreću s početne točke unatoč uloženenom trudu.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci bi htjeli ugodnim iznenađenjima ubrizgati adrenalinsku injekciju u vezu, ali ne moraju se truditi na taj način. Voljeni će biti zadovoljniji ako budete predvidljivi i odgovorni. Pripazite što govorite pred drugima i ne otkrivajte više no što morate da ne bi netko drugi zaradio na vašoj dobroj zamisli.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +1

Taylor Swift je u horoskopu Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989.

Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Jarcima će se ukazati duh prošlosti u vidu bivše ljubavi koju nisu dokraja preboljeli. Iako će vam srce zatitrati, zanemarite buđenje sjećanja i usmjerite pozornost na onog tko je sad uz vas. Poslovna komunikacija zahtijevat će od vas više strpljenja i takta. Susretat ćete se s razdražljivim ljudima, ali vi ćete morati biti smireni.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2

Jared Leto u horoskopu je Jarac, rođen je 26. prosinca 1971.

Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-Poersch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vodenjake će zabavljati stvaranjem lažnih profila i zafrkavanjem znanaca. Pri jednom od rijetkih izlazaka sklopit ćete poznanstvo sa živahnom osobom koja će biti na vašoj frekvenciji. Umjesto da zabadate nos u tuđe poslove koncentrirajte se na svoje. Ako radite na privatnom projektu, vaši se planovi neće ostvariti preko noći, ali će se uloženi trud isplatiti.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2

Paris Hilton je horoskopski Vodenjak, rođena je 17. veljače 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Ribama će izgledi za sreću bit će visoki cijelog tjedna. Razvoj odnosa sa simpatijom ponajviše ovisi o vašem ponašanju. Ako ne počinite neku ozbiljnu pogrešku, uspjet ćete je uhvatiti u svoju ljubavnu mrežu. Ako vam netko predloži neobičan način za povećanje prihoda, budite sumnjičavi i odgovorite da vam treba vremena za razmišljanje.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!