VLADAJUĆI ZNAK U LJUBAVI

Ne podnose ni laž, ni brutalnu iskrenost: Ovo su najgori partneri za tankoćutne Ribe

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 07.03.2020 07:53
  • Objavljeno 07.03.2020 u 07:53
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Martin Norris Studio Photography / Alamy / Profimedia

Ribe su na ratnoj nozi sa znakovima koji nedovoljno dobro čitaju tuđe emocije, postupaju brzopleto i odnose se prema drugima s premalo obzira. Ako ste Riba, trebali biste biti oprezni prema znakovima koji stoje prema vašem pod pravim kutom, to jest pod 90 stupnjeva

Jedan je takav znak Strijelac, a svog tankoćutnog partnera ubija u pojam brutalnom iskrenošću i brzinom odlučivanja. Strijelac mnogo radije od Ribe riskira i stremi promjenama, što nju obeshrabruje i deprimira.

Drugi su znak udaljen 90 stupnjeva od Riba Blizanci, a lažljivi su, prevrtljivi i često ostavljaju druge na cjedilu. Propali dogovori, neispunjena obećanja i manjak obzira tipični su blizanački grijesi na štetu Riba. S druge strane, Blizance iritira riblja osjetljivost, ćudljivost i povlačenje u sebe bez objašnjenja. Tipičan odnos ovih znakova uključuje Ribu koja traži zagrljaj i sigurnost te Blizanca koji se brzo zasićuje prevelike prisnosti.

  • +5
  • +2

Angelina Jolie rođena je u znaku Blizanaca 4. lipnja 1975.

Izvor: EPA / Autor: FRANCK ROBICHON

Znak koji se nalazi nasuprot Ribama, Djevica, krije značajne opasnosti za njihov duševni mir. Klasična Djevica polaže puno pozornosti na preciznost, urednost, dugoročno planiranje i štedljivost, što nisu riblje jake strane. S druge strane, Djevica gleda na maštovitost i improvizaciju kao sporedne vrijednosti rezervirane za slobodno vrijeme, a izbjegavanje odgovornosti, kojemu je Riba sklona, smatra velikim grijehom.

  • +6
  • +3

Blake Lively je horoskopska Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987.

Izvor: Profimedia / Autor: ImagePressAgency/face to face / Face to Face / Profimedia

Potencijalno nezgodni su odnosi između Riba i Lava, odnosno Vage. Oni se međusobno ne razumiju najbolje, ali nemaju ni točaka oko kojih se frontalno sukobljavaju. Kad se Riba susretne s jednim od ova dva znaka, njihov će odnos ovisiti o utjecajima podznaka, Mjeseca i Venere, što je moguće utvrditi samo iz natalnih horoskopa. Stoga je najbolja riblja taktika s Lavom i Vagom dati im priliku ako se pojavila početna privlačnost i pratiti razvoj situacije.

  • +5
  • +2

Eva Mendes rođena je u znaku Riba 5. ožujka 1974.

Izvor: Profimedia / Autor: Focus FeaturesCollect / Everett / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!