INTUITIVNE I MAŠTOVITE

Tajanstven svijet horoskopskih Riba: Nisu slabe ni bespomoćne, ali u trenucima emotivne neravnoteže mogu donositi pogrešne odluke

14.03.2020 u 07:51

Bionic
Reading

Potrebno je dosta truda za pronicanje u tajanstven i pomalo čudan svijet Riba, ali oni kojima to uspije bit će bogato nagrađeni. Plahe i povučene, Ribe imaju bogat unutrašnji život, ispunjen razigranom maštom i sanjarenjem o idealnom svijetu

Jako su podložne vanjskim utjecajima i stoga nestabilnog raspoloženja i koncentracije. Ta osjetljivost zvuči kao nedostatak, no ona im omogućuje da čitaju tuđe emocije i duboko proživljavaju sudbine drugih ljudi.

Naglašena želja da učine svijet boljim i ljepšim mjestom navodi ih na pomaganje potrebitima i ispravljanje nepravdi. Često prepoznaju i ispunjavaju tuđe neizrečene potrebe, a zadržavaju svoje poteškoće za sebe i zbog njih potiho pate. Zahvaljujući intuiciji i mašti kojima nema premca u zodijaku, pronalazit će rješenja za zamršene probleme i sjediniti nespojivo. Te im kvalitete pomažu u kreativnom izražavanju i lansiraju ih u profesije psihologa, psihijatra, umjetnika i dizajnera.

Uvijek na tankoj granici između snova i stvarnosti, često ignoriraju grubost i izazove koje sreću u svakodnevnom životu. Lakše im je živjeti u izmišljenom savršenom svijetu, u kojem nitko nikada nije povrijeđen ni ugrožen. Upravo zbog čestih bjegova u fantaziju mogu uzgojiti neobične talente i shvatiti mnoge životne zakonitosti koje drugima ostaju tajna.

Usprkos tome što dobro predosjećaju što ih očekuje, ponekad nemaju dovoljno snage da odgovore na životne izazove. Nisu slabe ni bespomoćne, ali u trenucima emotivne neravnoteže mogu donositi pogrešne odluke. Ako ne nauče upravljati svojim emocijama i postaviti jasnu granicu između mašte i stvarnosti, mogu postati previše ovisne o tuđem mišljenju ili prihvaćanju.

Emily Blunt rođena je u znaku Riba 23. veljače 1983. Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia