VENERA U BIKU

Imat će najviše sreće u ljubavi: Zvijezde će biti naklonjene Bikovima, Djevicama, Jarcima, Rakovima i Ribama

15.03.2020 u 07:44

Bionic
Reading

Venera, planet ljepote, ljubavi i putenih užitaka, od 5. ožujka prolazi Bikom, uz Vagu jednim od dvaju znakova kojima vlada

U ovom razdoblju, koje traje do 3. travnja, najviše užitka crpit ćete od dodira voljenog, vrtlarenja, mirisanja cvijeća, grljenja stabala i šetnje prirodom upijajući zvukove, mirise i okuse. Vrijeme je povoljno za slikanje, kiparenje, izradu predmeta od gline i druge aktivnosti koje uključuju opip.

Pod ovim utjecajem partneri su pouzdaniji i vjerniji jedno drugome, a udvarači se fokusiraju na jednu simpatiju, umjesto da 'love' više njih istovremeno. Ljudi nastupaju pred drugima iskreno i bez skrivenih primisli. Uglavnom ste zadovoljni onim što imate i ne težite promjenama zbog sitnica koje vam smetaju. Nastojat ćete voditi jednostavan i smiren život, bez drame i držanja drugih u neizvjesnosti.

Najudobniji položaj - horizontala!

Venera u Biku mogla bi vas učiniti tromijim nego inače. Smetat će vam to da vas požuruju. Odgovorno ćete obavljati poslove, ali umjerenim ritmom. Oni koji i inače nisu jako živahni prepustit će se svakodnevnom udobnom ljenčarenju uz minimum pokreta ograničenih na prehranu i higijenu.

  • +7
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Grickalice i sokovi bit će strateški postavljeni uz kauč, daljinski će nemarno visjeti iz ruke, a smartfon lijeno ležati pokraj uzglavlja. Odjeća? Kućni ogrtač ili trenirka.

  • +2
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Venera u Biku najviše će goditi Bikovima, Djevicama, Jarcima, Rakovima i Ribama. Oni će imati najviše sreće u ljubavi te u izboru ukusnih jela i napitaka. Ovnovima, Blizancima, Vagama i Strijelcima ne predstoje veće promjene na sentimentalnom planu, dok bi Lavovi, Škorpioni i Vodenjaci mogli biti neumjereni u prehrani i skloni pretjerivanju sa šminkom i modnim detaljima.

  • +45
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: EPA / Autor: DANIEL DEME