ASTRO INFO

Užareni Merkur u Ovnu čini vas poletnima, nestrpljivima i svadljivima

14.03.2018 u 10:02

Bionic
Reading

Merkur, planet uma, ophođenja i prometa, boravi u Ovnu od 6. ožujka do 13. svibnja. Ovo Merkurovo kretanje pogodovat će Lavovima, Strijelcima, Blizancima, Vodenjacima i samim Ovnovima, dok će pomalo zakomplicirati život Rakovima, Jarcima i Vagama

U Ovnu je Merkur poletan, nagao i žestok. Pod njegovim ste utjecajem dinamični i mentalno aktivni. Iako vam je glava puna podataka i planova, sposobni ste se koncentrirati na važne ciljeve. Ovo je sjajno vrijeme za dobivanje nadahnuća i za iznalaženje problema.

Slobodniji ste i manje marite za tuđe mišljenje. Mogli biste biti nestrpljiviji i razdražljiviji nego inače. Prisjetite se da ne možete biti na više mjesta istovremeno i da vam se ne mogu svi planovi ostvariti odjednom.

Otvoreni ste za mogućnosti koje su vam se ranije činile pretjeranima i radikalnima. Vjerujte početnim porivima i dopustite im da vas povedu u novom smjeru. Svaka zamisao može vas potaknuti na neočekivane i riskantne poteze.

Tijekom ovog planetarnog tranzita svi su svadljivi i brzi na jeziku pa bi žučni nesporazumi mogli često izbijati oko sitnica. S druge strane, oni koji se posvađaju nastojat će razriješiti sukob čim plane tako da on neće dugo visjeti iznad njihovih glava.

Merkur će biti retrogradan, odnosno prividno nazadan, od 22. ožujka do 15. travnja. U tom će se razdoblju vratiti sa 16 stupnjeva i 54 minute do 4 stupnja i 47 minuta Ovna. Potom će opet napredovati i  13. svibnja prijeći iz Ovna u sporijeg i pribranijeg Bika.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia