PLANETARNA KRETANJA U OŽUJKU

Dvostruki puni Mjesec obasjat će astrološku scenu: Duboko udahnite i brojite do deset

04.03.2018 u 08:19

Bionic
Reading

Dok veljača nije imala nijedan pun Mjesec zbog toga što je prethodni pao na posljednji dan siječnja, ožujak će nam podariti dvije takve Mjesečeve faze. U petak rano ujutro nastupio je uštap u Djevici, dok će se 31. ožujka rano popodne pojaviti pun Mjesec u Vagi. Na pola puta između dva uštapa, 17. ožujka, Mjesec će nam se sakriti kad se poklopi sa Suncem u Ribama

Uz dva puna Mjeseca, najvažnija će astrološka vijest biti prevlast vatrenih znakova. U utorak 6. ožujka Merkur i Venera ulaze u Ovna unoseći naglost, nestrpljivost i agresiju u razna životna područja. Donosit ćete odluke naprečac i utrkivati se sa samim sobom katkad ne vodeći računa vrijede li rizici i napori truda.

Ljubav i mržnja rađat će se na prvi pogled, što u pravilu znači bez većeg sudjelovanja razuma. Veze sklopljene u ovom razdoblju bit će eksplozivne i kratkovječne. Lako će vas zahvaćati ljutnja pa biste mogli bubnuti koješta i potom zažaliti.

Napunite akumulator u samoći

Mladi Mjesec u Ribama 17. ožujka nakratko će ohladiti vruće glave navodeći na molitvu, meditaciju i duhovnost. Mnogi će se htjeti povući u samoću da bi dan-dva bili sami sa svojim mislima. Bit će to dobrovoljna i ljekovita samoća koja neće nanositi bol.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Istog dana Mars ulazi u Jarca i otvara vrata uspjeha onima koji se oslanjaju na planiranje i upornost umjesto na improvizaciju i nadahnuće. Koja god bila vaša životna filozofija, dok je Mars u praktičnom i koristoljubivom Jarcu isplatit će vam se taktiziranje i suzdržavanje od brzopletosti.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Proljetni ekvinocij i početak vladavine Ovna nastupaju 20. ožujka predvečer, naglašavajući izrazitu vatrenu energiju ovog mjeseca. Vrijeme je za iniciranje promjena i počinjanje novih projekata, no štogod ste naumili poduzeti prvo duboko udahnite i brojite do deset. U suprotnom, mogli biste se zamjeriti Marsu i Saturnu u Jarcu.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednjeg dana ožujka Venera ulazi u Bika i premješta fokus na udobnost, putene užitke i dugotrajne veze.

  • +40
Poznati bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia