NE DAJU SE RAZUVJERITI

Ovo su uvjerljivo najtvrdoglaviji horoskopski znakovi

11.03.2018 u 08:21

Bionic
Reading

Koje je znakove najteže navesti da se predomisle? Tko su oni koji žešće brane svoje stajalište što ih upornije pokušavate razuvjeriti? Ako ste prvo pomislili na Bika i Škorpiona, na dobrom ste tragu, ali i oni imaju jaku konkurenciju!

Bik 

Bik je čovjek navike i običaja. Uživa u rutini, sigurnosti i polaganom napredovanju. Prioriteti su mu izbjegavanje stresa i štednja energije, a ne uzbuđenja i stjecanje novih iskustava. Dokle god se osjeća udobno, neće ništa poduzimati. Težnja za očuvanjem stanja odnosi se i na njegove planove i životne stavove. Pokušate li ga odgovoriti od nečega, ukopat će se u svom položaju i odolijevati do zadnjeg daha. 

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarac

Jarac je veličanstveno tvrdoglav, ali ne zbog lijenosti, nego zbog krutosti. Životnu filozofiju koju razvije u djetinjstvu kasnije samo nadograđuje i učvršćuje. Razlikuje se od Bika po tome što je razumniji ako se suoči s dokazima da mu stavovi ili namjere ne valjaju. Nemojte tražiti da na glas prizna pogrešku, nego ga pustite da se povuče i sam u tišini provede promjene.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpion

Postaje inatljiv i nepopustljiv ako mu se netko petlja u poslove ili ga povrijedi. Pustite li ga na miru, on će sam od sebe povremeno preispitivati svoje planove i stajališta. Pronicljiv je pa će prepoznati ono što ne valja i prionuti na promjenu. No ako netko pokuša utjecati na njegove odluke ili mu, ne daj bože, naređivati i prijetiti, žestoko će se oduprijeti čak i ako shvati da je u krivu. On voli kontrolirati druge, a ne biti pod nečijom kontrolom. 

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

 

Ostali

Od drugih kandidata za medalje u ovoj disciplini, Ovan i Lav su više siloviti nego tvrdoglavi. Oni zapravo vole promjene - osobito Ovan - pa će se spontano predomišljati i mijenjati smjer kad im sadašnji dosadi. A to je prilično često.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjak je pak tvrdoglav u obrani svog pogleda na svijet i načina rješavanja društvenih problema. 

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia