NA ŠTO PRIPAZITI

Uz ovakva planetarna kretanja, žurba vam u travnju neće biti saveznik

11.04.2018 u 10:59

Bionic
Reading

U pogledu Mjesečevih faza travanj je prvi uobičajen mjesec 2018. Dok su siječanj i ožujak imali po dva puna Mjeseca, a veljača nijedan, tekući će travanj imati uobičajen jedan pun Mjesec - posljednjeg dana, u Škorpionu. Od važnih planetarnih selidbi ističu se samo redovan Sunčev prelazak u Bika 20. travnja i Venerin u Blizance 24. travnja

Dobra će vijest biti kraj Merkurove retrogradacije u Ovnu 15. travnja. Dočekat ćete nešto što je zadnjih tjedana kasnilo. Prepreke će pasti ili ćete vi postati sposobniji preskočiti ih ili zaobići. Brže ćete donositi odluke i direktno komunicirati. Pratit će vas osjećaj da bi vas svako oklijevanje skupo koštalo, no oprez: žurba vam ovog mjeseca nije saveznik.

Samo dan kasnije doći će do egzaktne konjunkcije Sunca i Mjeseca u Ovnu i posljedično do mlađaka u istom znaku. Ta će faza ubrizgati snažnu energiju onima koji žele započeti nešto novo, raskrstiti s dotrajalim odnosima i poslovima ili ostvariti više nezavisnosti. I ovdje vrijedi jednako upozorenje: napredujte polako ili nikako.

Promišljenost i strpljenje se isplate

Ozbiljni Saturn i Pluton ući će u retrogradno kretanje znakom Jarca 17., odnosno 22. travnja. Time će početi dugo razdoblje u kojemu se lakomislenost i improvizacija neće isplatiti. Kanite li izbjeći nevolje, budite promišljeni i proračunati u poslu, financijama i zakonskim pitanjima.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom vladavine Bika, koja počinje 20. travnja, najcjenjenije će vrline u poslovanju, trgovini i obrazovanju biti ustrajnost, marljivost i strpljivost. Venera u Blizancima od 24. travnja učinit će vas ležernijima u odnosu prema simpatiji ili partneru. Zavodit ćete riječima i intelektom bez inzistiranja na brzom tjelesnom kontaktu (ali ga nećete ni odbijati).

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na kraju travnja uštap u Škorpionu mogao bi vas potaknuti da neku želju ili situaciju shvatite vrlo dramatično. Ne poduzimajte ništa u tom pogledu dva-tri dana i onda provjerite je li vam i dalje jednako stalo.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia