MJESEČNI HOROSKOP

Travanj donosi sreću Bikovima i Ribama, a razloga za zadovoljstvo imat će i Djevice

01.04.2018 u 10:52

Bionic
Reading

Pored uspjeha na poslovnom planu, Bikovima koji su u dugim ljubavnim odnosima travanj donosi mirno razdoblje, a samcima novu ljubav. Ribe će uživati naklonost partnera koji će im stalno pokazivati ljubav, a jedno novo poznanstvo samcima će donijeti i nešto više. Po pitanju karijere otvorit će se neke nove mogućnosti, ali potreban je veći oprez s financijama u prvoj polovici mjeseca. Opreznost s novcem nužna je i Djevicama, ali u konačnici ih očekuje plodonosan mjesec. Usamljenim Djevicama netko bi mogao promijeniti pogled na ljubav i veze

Ovnovima će u vezi biti najvažnije povjerenje i sigurnost pa ćete biti nezadovoljni ako to ne dobivate od partnera. Druga polovica mjeseca nešto je pogodnija za nove poslovne pothvate, a osobito dani oko 16. Zdravstvene tegobe mogle bi vas navesti da na neko vrijeme izostanete s posla ili iz škole.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Planetarni utjecaji naglasit će povezanost Bikova s partnerom pa biste se mogli zaručiti ili spontano vjenčati. Venera će samcima oko 17. donijeti novu ljubav. Uspjeh vas očekuje i na poslovnom planu, osobito one koji se bave umnim i intelektualnim radom ili surađuju s inozemstvom. Proljepšan izgled priskrbit će vam mnogo komplimenata.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +40
Poznati bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odsutnost mislima i distanciranost Blizanaca od partnera potrajat će do 25. kada ćete ulaskom Venere u vaš znak postati mazniji i nježniji. Samci bi se mogli uplesti u kompliciranu vezu, no krajem mjeseca shvatit će da ih to ne može usrećiti. Povedite računa kome vjerujete i nemojte se žrtvovati za nekoga tko to ne cijeni, osobito u prvoj polovici mjeseca.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovima će posao donijeti stres, ali ne iskaljujte se na partneru. Njegova podrška pomoći će vam da prebrodite krizu pa mu posvetite više pažnje. Pokušajte izbjeći sukobe s nadređenima i poradite na samokontroli. Poboljšajte odnose s kolegama koji vam mogu biti od pomoći. Opuštat će vas društvene aktivnosti koje uključuju boravak na zraku.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mišljenje okoline Lavovima će biti važno u tolikoj mjeri da će na temelju njega donositi ljubavne odluke. Ne tražite partnera kojeg će odobravati vaša obitelj i prijatelji, već nekoga tko će vas usrećiti. Naporan rad urodit će plodom pa ćete konačno biti nagrađeni povišicom ili promaknućem. Učenici i studenti, dani oko 27. pogodni su za polaganje ispita.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Usamljenim Djevicama na pomolu je poznanstvo koje će ih podsjetiti kako je lijepo biti zaljubljen. Savjetuje vam se oprez u financijskom poslovanju prvom polovicom mjeseca, ali ćete se iskazati kao neumoran radnik koji uspješno rješava svaki problem, za što ćete biti i nagrađeni. Bit ćete zadovoljni sobom i svojim izgledom.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +43
Poznate djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Umjesto povlačenja u sebe, Vagama bi bolje bilo svoje misli i osjećaje podijeliti s partnerom kako bi shvatio zbog čega se distancirate od njega. Samcima bi mogla biti vraćena vjera u ljubav. Stvari će vam se činiti gorima no što uistinu jesu pa nemojte prijetiti otkazom ili na bilo kakav način ugrožavati svoju poslovnu poziciju.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavna zbivanja Škorpiona bit će uzbudljiva i dramatična. S partnerom ćete se stalno svađati, no vaši sukobi neće dugo trajati jer ćete biti suviše ovisni jedno o drugom da biste bili razdvojeni. Nemojte dozvoliti da vas na poslu uzimaju zdravo za gotovo. Morate se više boriti za sebe i svoja prava! Uvođenje zdravijih navika bit će sjajan potez.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Beznačajan sukob Strijelca s partnerom mogao bi iznijeti na površinu sve probleme koje dugo potiskuju. Strah od osude okoline spriječit će samce da iskažu naklonost nekome s kim ih veže poslovna suradnja. Nestabilna financijska situacija poziva na štednju, a nepotrebne bi troškove bilo mudro srezati i zbog mogućih nepredviđenih troškova. Nakon 15. smiješi vam se zarada od hobija ili neke vještine koju ste usavršili.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci su u intenzivnom razdoblju u kojem se ostvaruju najskrivenije želje. Pozitivne vibracije Venere i Marsa povećavaju mogućnost rađanja nove ljubavi, dok bi se mnogi parovi unatoč čestim svađama mogli zaručiti ili započeti zajednički život. Odvažnost i spremnost na rizik ojačat će vam poslovnu poziciju u drugom dijelu mjeseca, no u prvom bi vam mogli donijeti probleme.

Što čeka Jarčeve u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će prema partneru biti zahtjevni i očekivati njegovu potpunu posvećenost. U pozadini toga ležat će vaša nesigurnost i strah od konkurencije, no u danima oko 28. shvatit ćete da ste se brinuli bez razloga pa će se vaša veza ponovno vratiti na pravi put. Unatoč umoru i niskoj energiji, dobro ćete se snalaziti na poslu. Potrebno vam je mnogo odmora i sna.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe samci će mnogo izlaziti i pritom steći brojna poznanstva, a netko koga sretnu 22. travnja postat će važan dio njihovog života. Izbjegavajte ulazak u nepotrebne troškove ili veća zaduženja u prvoj polovici mjeseca. Ostvarivat ćete ugodne kontakte s okolinom, a nečiji savjet ili preporuka otvorit će vam nove karijerne mogućnosti. Imat ćete puno energije pa ćete voditi aktivan život.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u travnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia