NERASKIDIVA VEZA

Uoči vlastitog vjenčanja princeza Iman jednim je detaljem odala počast svojoj majci, kraljici Raniji

08.03.2023 u 20:45

  • +5

Jordanska princeza Iman

Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Ove nedjelje na još uvijek nepoznatoj lokaciji održat će se kraljevsko vjenčanje, a tim je povodom organizirana jeizabava u čast buduće mladenke, jordanske princeze Iman, na kojoj je zablistala u bijeloj haljini, noseći modni dodatak koji je njezina majka nosila na vlastitom vjenčanju

Uoči vlastitog vjenčanja, 25-godišnja jordanska princeza Iman odala je počast vlastitim roditeljima, točnije svojoj majci, kraljici Raniji, podsjećajući je na vlastito vjenčanje održano 1993. godine.

Drugo dijete kraljice Ranije i kralja Abdullaha II, ove će se nedjelje udati za svog partnera Jameela Alexandera Thermiotisa, a uoči velikog slavlja, organizirana je i zabava njoj u čast.

Okružena najvažnijim ženama u svom životu, princeza Iman na zabavu je stigla u bijeloj haljini Reeme Dahbour, modne dizajnerice jordansko-palestinskog podrijetla, uz koju se savršeno uklopio bijelo-zlatni remen koji je njezina majka, kraljica Rania, nosila na vlastitom vjenčanju 1993. godine.

  • +5
Kraljica Rania i princeza Iman Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz ovakav stajling savršeno se uklopila raspuštena kosa koja je padala u laganim valovima, kakva i priliči jednoj princezi. Kao kontrast budućoj mladenki, njezina majka, kraljica Rania, pojavila se u crvenoj kreaciji, pokazavši primjer kako jedna domaćica zabave mora izgledati.

O samom vjenčanju ne zna se puno, a mnoge je iznenadilo što je sve najavljeno samo tjedan dana ranije. Poznato je da se princeza Iman udaje za dvije godine starijeg Jameela Alexandera Thermiotisa, rođenog u Venezueli, koji radi za Ventura Capital u New Yorku.