NAJSTAJLIŠ MAMA I KĆi

Elegantan stajling sa zanimljivim odmakom kraljice Ranije pun je pogodak, a ništa manje chic nije ni njezina kći

06.02.2023 u 20:50

Bionic
Reading

Kraljica Rania po mnogima je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora te redovito oduševljava svojim pomno odabranim modnim kombinacijama

Jordanska kraljica, supruga kralja Abdullaha II, svojim genijalnim modnim kombinacijama redovito izaziva oduševljenje modnoga svijeta, a svoj je fantastičan smisao za modu pokazala i prilikom posjeta Washingtonu.

Kraljica Rania bila je oličenje elegancije na događanju pod nazivom National Prayer Breakfast International Luncheon upriličenom u Washingtonu te je za svoj elegantni look dobila samo pohvale.

Njezin profinjeni stil nadaleko je poznat, a uvijek ga na svoj način zaokruži i istakne nekim zanimljivim iskorakom.

  • +3
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Royal Hashemite Court / Shutterstock Editorial / Profimedia

Efektna bluza s ljubičastim detaljem (Harith Hashim) i crna suknja pencil kroja s potpisom Fendija pokazali su se dobitnim spojem. Ovaj look bez greške upotpunila je torbicom prestižne Bottega Venete i prekrasnim dijamantnim naušnicama s potpisom poznatog brenda Vanleles.

Društvo joj je ovoga puta pravila starija kći, princeza Iman, u elegantnom kaputu ispod kojeg je nosila trendi pussy bow bluzu, a ona će svakom looku dati posebnu vibru. Decentan make up i mladenačka frizura zaokružili su ovo besprijekorno izdanje ljupke princeze.

Inače, druga od četvero djece jordanskog kraljevskog para, kralja Abdulaha II i kraljice Ranije, u rujnu je proslavila 26. rođendan, a ovoga se ljeta zaručila za Jameela Alexandera Thermiotisa, Venezuelca grčkog podrijetla.

Budući da se zaručio i njezin brat, prijestolonasljednik princ Husein, s lijepom i uspješnom Rajvom al Saif, ove godine jordansku kraljevsku obitelj očekuju dva velika slavlja.