SAVLADALE JE EMOCIJE

Povodom najavljenog vjenčanja princeze Iman, kraljica Rania objavila dirljiv video i još neviđene snimke

06.03.2023 u 12:41

Bionic
Reading

Nakon što je i službeno objavljen datum vjenčanja jordanske princeze Iman, njezina majka, kraljica Rania, objavila je na svom službenom Instagram profilu video i uz njega napisala emotivnu objavu

Kako je objavio Kraljevski hašemitski sud, koji je povijesno poznat kao Al-Maqar, princeza Iman udat će se 12. ožujka za svog zaručnika Jameela Alexandera Thermiotisa. Ostali detalji, kao što su plan programa ili mjesto održavanja, za sada još uvijek nisu poznati.

Nedugo nakon ove službene objave, kraljica Rania iskoristila je upravo društvene mreže da objavi dirljiv video svoje kćeri u kojem se mogu vidjeti još neviđene snimke i fotografije od rođenja do danas, a sve završava fotografijom princeze Iman s tijarom.

'Prvi puta kada sam primila svoju djevojčicu znala sam da moj život više nikada neće biti isti. Za samo tjedan dana ona će postati mladenka. Moja dragocjena Iman, toliko sam sretna zbog tebe i ponosna na to što si postala. Hvala talentiranoj Elissi i briljantnom Marwanu Khouryju za ovaj nevjerojatni dar i vašu nevjerojatnu sposobnost da uspomene ovako ovjekovječite', napisala je kraljica Rania pored videa u kojem se nalazi i nova fotografija budući supružnika.

Princeza Iman u videu nosi majčinu dijamantnu tijaru koju je kraljica Rania nosila na službenim portretima, ali i u nekim državnim, službeni mposjetima, no nije poznato hoće li je njezina kći nositi na svom vjenčanju.

  • +5
Kraljica Rania i princeza Iman Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, zaruke princeze Iman objavljene su još 7. srpnja prošle godine, a ubrzo se doznalo kako je budući suprug princeze Iman, Jameel Alexander Thermiotis rođen 1994. u Caracasu, u Venezueli, i grčkog je porijekla. Diplomirao je biznis i radi u financijama u New Yorku.

Tri mjeseca nakon ovoga vjenčanja, u lipnju ove godine, jordanska kraljevska obitelj još će jednom slaviti i to kada se oženi stariji brat princeze Iman, okrunjeni princ Hussein.