vječni kroj

Monegaška princeza ima savršen model haljine koji pristaje svakome

24.08.2023 u 10:39

  • +5

Princeza Caroline od Monaka

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Košulja haljina nenadmašan je dodatak u garderobi, nosiv u baš svakoj prilici. A da se radi o doista svestranom modelu, dokazuje i ljetni stajling princeze Caroline od Monaka

Princeza Caroline od Monaka, kći slavne Grace Kelly, ljetne dane provodi na Siciliji, a društvo joj prave princeza Alexandra od Hanovera i njezin dečko Ben Sylvester Strautmann, s kojim se prvi put pojavila u javnosti. Ipak, visoke temperature i prava ljetna vrućina nisu narušili besprijekoran stil 66-godišnje Caroline koja je u svakoj prilici vjerna klasičnoj eleganciji i bezvremenskim komadima.

Za vrući dan na samom jugu Italije princeza Caroline od Monaka odabrala je plavo-bijelu prugastu haljinu s remenom od prirodnog tkanja, čiji dizajn potpisuje brend Forte Forte, a izgled je upotpunila natikačama s dva prekrižena remena te ljetnom vječnom torbom od rafije koju je nosila preko ramena. Midi duljina i suptilno naglašavanje linije tijela osigurali su joj savršen chic izgled. Princeza Caroline zasigurno ima eleganciju svoje majke Grace Kelly.

Košulja haljine stilsko su utjelovljenje bezvremenske i vječne klasike, a ovaj komad toliko je svestran da je nosiv u raznim prigodama, od službenijih prilika pa do ležernih trenutaka. Osim toga, ovaj model haljine ne poznaje godine i oblik tijela kao ograničavajuće faktore pa se slobodno može smatrati savršenom haljinom za svaku prigodu i za baš svaku dob. Uz mudro odabran materijal i uzorke, nepogrešiv je izbor pa ne čudi da je i čest odabir kraljevskih modnih ikona i predstavnica dobrog stila Kate Middleton, kraljice Ranije i kraljice Letizije.

  • +21
Košulja haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević