SVI SU U CANNESU

Obiteljski izlazak: Unuka Grace Kelly s majkom i svekrvom stigla na crveni tepih

24.05.2023 u 08:41

Bionic
Reading

Ni ovogodišnji Filmski festival u Cannesu nije mogao proći bez njih - članova najpoznatije monegaške obitelji koju su ovoga puta predstavljali Charlotte Casiraghi sa suprugom Dimitrije Rassamom, ali i njezina majka, monegaška princeza Caroline, kao i svekrva, francuska glumica Carole Bouquet

Za članove monegaške obitelji ove je godine Filmski festival u Cannesu bio uistinu idealna prilika za okupljanje. Na premijeru najnovijeg filma Martina Scorseseja 'Killers of the Flower Moon' na crveni je tepih prva stupila najstarija unuka legendarne Grace Kelly.

Naravno, riječ je o prelijepoj 36-godišnjoj Charlotte Casiraghi, koja je stigla držeći pod ruku svog supruga Dimitrija Rassama. Odjevena, kako i priliči ambasadorici jednog luksuznog brenda, u Chanel, nećakinja monegaškog vladara princa Alberta izgledala je prelijepo na crvenom tepihu.

Monegaška princeza Caroline i Carole Bouquet Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

A osim ponosnog supruga, u Charlotte Casiraghi su s divljenjem gledale njezina majka, princeza Caroline, kao i svekrva, legendarna francuska glumica Carole Bouquet. Dvjema damama, pomno dotjeranim za crveni tepih, društvo je pravio Dimitrijev ujak Paul Rassam.

U CANNESU

Charlotte Casiraghi u neobičnoj Chanelovoj haljini istaknula trudnički trbuščić

Pogledaj galeriju

Za razliku od princeze Caroline i Carole Bouquet, za Charlotte Casiraghi i Dimitrija Rassama ovo nije bilo prvo ovogodišnjeg pojavljivanje na Filmskom festivalu u Cannesu. Supružnici, koji će idućeg mjeseca proslaviti četvrtu godišnjicu braka, zajedno su se pojavili i na svečanom otvaranju, a tada im je društvo pravila šogorica Beatrice Borromeo.

Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel/Luis Sanchez / The Photo One / Profimedia