EFEKTNO IZDANJE

Kate Middleton ukrala pozornost u svilenoj haljini laskavog kroja

15.06.2023 u 14:32

Bionic
Reading

Nakon kraljevskog vjenčanja u Jordanu i prošlotjedne posjete engleskom ragbijaškom klubu Maidenhead, Kate Middleton nastavlja s marljivim obavljanjem kraljevskih angažmana koji su je ovog tjedna doveli do u Nuneatona

U sklopu posjeta dječjem centru Riversley Park u Nuneatonu, britanska miljenica raspravljala je o projektu NHS-a vrijednom 50.000 funti koji je financirala kroz Kraljevsku zakladu za razvoj u ranoj dobi.

Za ovaj kraljevski angažman Kate je pokazala novi 'modni ulov'. Riječ je od modelu košulja-haljine, kakvih ne nedostaje u ormaru britanske miljenice, a od viđenih razlikuje se efektnim leopard-cvjetnim printom na koji je dizajnerica Samantha Cameron, supruga bivšeg britanskog premijera Davida Camerona, posebno ponosna.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Brojni komadi s potpisom Samanthinog brenda Cefinn Studio već su pronašli mjesto u ormaru princeze od Walesa, najviše naklonjene elegantnim haljinama brenda ukrašenim upečatljivim printom.

Najnoviji model za koji se odlučila nosi ime Petra i u prodaji se još uvijek nalazi po cijeni od 730 eura, no kako je obično slučaj s komadima koje odluči nositi britanska miljenica, i ovaj će nesumnjivo rezultirati statusom rasprodanog artikla, u trenutku kada fotografije s njezinog posljednjeg kraljevskog angažmana obiđu svijet.

‘Izrađena od 100% svile s našim omiljenim Leopard Pansy printom, ova haljina lako pristaje svima zahvaljujući elastičnoj stražnjoj strani i podesivom pojasu u struku. Bočni prorezi i dugi rukavi doprinose nosivosti ove haljine tijekom cijele godine, a dostupna je i u drugim laskavim siluetama i istaknutoj ružičastoj boji’, istaknuo je brend o novom modnom ulovu princeze od Walesa.

Efektnoj haljini brenda Cefinn Studio pridružila je već viđene bijele komade iz ormara poput minijaturne torbice brenda Mulberry i para salonki u špic s potpisom Jimmyja Chooa.