CHARLOTTE CASIRAGHI

Unuka Grace Kelly ima besprijekoran stil, a ovoj boho suknji nemoguće je naći manu

03.07.2023 u 14:29

  • +6

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Majka i kći, princeza Caroline od Hanovera i Charlotte Casiraghi, prisustvovale su konjičkom natjecanju koje se ovih dana održava u Monte Carlu. Za tu je prigodu unuka Rainiera III od Monaka odabrala nadasve boho look s potpisom kultnog Chanela

Caroline od Monaka, najstarija kći princa Rainiera III. i slavne glumice Grace Kelly, modna je ikona praktički od svog rođenja. Tijekom godina njezin stil je evoluirao, no oduvijek su je karakterizirali elegancija i sofisticiranost.

Poznata je po sposobnosti spajanja klasičnih odjevnih komada s modernim detaljima te vještom prilagođavanju različitim prilikama. Komade koje ona odjene predstavljaju predmet žudnje brojnih zaljubljenica u modu, a Carolinin utjecaj na modiudodatno se odrazio zahvaljujući njezinoj ulozi ambasadorice određenih brendova poput Chanela. A nema bolje nasljednice od njezine vlastite kćeri, Charlotte Casiraghi.

Charlotte Casiraghi i prekrasna boho suknja

I Caroline i Charlotte čine spektakularan tandem svaki put kad se pojave na kakvom javnom događaju. Charlotte se ističe osebujnim stilom, a poznata je po boho i oštrom pristupu modi. Ne boji eksperimentirati s različitim stilovima, a njezino umijeće kombiniranja vintage odjevnih komada, upečatljivih printova i različitih dodataka vrlo upečatljivo. Iako se stil kraljevske majke i kćeri jako razlikuje, najvećim fashionisticama uvijek je zadovoljstvo vidjeti ih zajedno.

Ovih dana u Monte Carlu održava se veliko konjičko natjecanje koje okuplja brojna poznata lica, a dvije izuzetne gošće bile s, naravno, velike ljubiteljice jahanja, Carolina i Charlotte. Za tu prigodu majka i kći odabrale su dvije vrlo različite modne kombinacije. Caroline je u svom stilu zablistala u bijelom sakou i hlačama krojenim po mjeri s crnim detaljem na košulji.

Charlotte je, s druge strane, odjevena u Chanel od glave do pete, zablistala u jednostavnoj crnoj košulji bez rukava i nježnoj i vrlo lijepoj ružičastoj suknji u boho stilu s detaljima na volane. Tako jednostavan, a višestruko prošivena midaksi suknja predstavlja jedan od vječnih komada u ormaru, Odjevni predmet koji bez greške spašava kad nemate što odjenuti, bilo da se radi o ležernim ili elegantnijim prigodama.

Duge suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo