može li bolje?

Kraljica Rania ima jednu od naljepših košulja haljina: Ovaj model idealan je za tople dane

16.06.2023 u 17:32

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: Queen Rania Office / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica Rania pokazala je još jedno stilski besprijekorno izdanje. I ovog puta zablistala je u divnoj haljini s kojom je uspjela 'pomiriti' trendove i tradiciju

Njezini modni odabiri su besprijekorni, a haljine koje nosi prilikom javnih pojavljivanja ostaju dugo upamćene. Bilo da se radi o dnevnim ili večernjim događanjima, jordanska kraljica Rania ima oko za besprijekorno elegantne i stilski bezvremenske komade. U njezinom ormaru prevladavaju haljina, a kraljica Rania nekako uvijek vrlo uspješno spaja tradicionalne elemente s nosivom klasikom.

Ovog puta na svečanosti dodjele nagrade 'Kraljica Rania' za izvrsnost u obrazovanju u Kraljevskoj kulturnoj palači u jordanskom Ammanu, kraljica Ranica je posegnula za modelom haljine kakav bi, kako trendseterice tako i klasičarke, poželjele u svom ormaru.

Riječ je o vječnoj, uvijek nosivoj i uvijek trendi i elegantnoj košulji haljini koja u reinterpretaciji kraljice Ranije izgleda savršeno. Prugasta plavo-bijela midi košulja haljina bila je odličan spoj elegancije i chica, a Rania ju je pronašla kod brenda Brandona Maxwella. Stajling je zaokružila pomno biranim detaljima. Tako je niz plave nijanse nastavila s vječnim Gianvito Rossi salonkama od brušene plave kože, a bila je tu i plava ogrlica zanimljivog naziva 'Evil eye' s potpisom Nikosa Koulisa. Poseban detalj činio je izvezen plavo-bijeli pojas u struku koji je ovoj modnoj kombinaciji dao dašak tradicije.

  • +21
Košulja haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević