UVIJEK POSEBNA

U šetnji Stradunom sa stilom: Đurđa Tedeschi u crno-bijelom izdanju nije mogla proći nezamijećeno

10.06.2022 u 18:18

Bionic
Reading

Iako ne zazire od ideje nošenja komada s nekim upečatljivim uzorkom i u vedrim bojama, dugi niz godina omiljeni odabir bivše hrvatske sutkinje čine oni u (ne) boji, a kojima je svoju naklonost i ovoga puta iskazala na dubrovačkom Stradunu

Crnu boju brojni povezuju s hladnim mjesecima u godini, no rado je viđen 'gost' i tijekom toplijih dana, a rijetkim bojama polazi za rukom darovati elegantan, minimalistički i decentan dojam stajlinzima kao što je slučaj s crnom.

Umirovljena hrvatska sutkinja i plesačica argentinskog tanga za nju se ponovno većinski opredijelila u poslijepodnevnoj šetnji dubrovačkim Stradunom.

Istaknula ju je dužim blejzerom predimenzioniranog kroja, obućom i modnim dodacima, a i ovoga puta uspjela je potvrditi koliko dodaci statement izgleda pomažu u podizanju jednostavnih kombinacija na novu razinu.

Blejzer u kombinaciji s haljinom kremaste boje tako je zakružila velikim prošlosezonskim hitom u znaku combat čizmi, dok su dodatke činili velika shopper torba s graffiti uzorkom, viseće naušnice s biserima i crni šešir s cvjetnim ukrasom u identičnoj boji haljine.

  • +4
Đurđa Tedeschi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL