UVIJEK DRUKČIJA

Đurđa Tedeschi upečatljiv stajling u svojoj omiljenoj boji 'razbila' je sandalama koje bi svaka modna zaljubljenica voljela imati

01.04.2022 u 09:28

Bionic
Reading

Umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi dobro je poznata po svom specifičnom modnom stilu, a u njezinoj garderobi prevladava crna boja

Uvijek posebnu i drugačiju, gospođu Tedeschi modni znalci redovito uvrštavaju na ljestvice najbolje odjevenih Hrvatica jer njezin je stil sve samo ne dosadan.

Majka Emila Tedeschija gdje god da se pojavi ne može proći nezapaženo pa je na obilježavanju 20 godina magazina Elle bila među najzapaženijim uzvanicama.

Njezinu garderobu, san svake fashionistice sklone netipičnim modnim kreacijama nadahnutima avangardom, krase kreacije s potpisom Balenciage, Bottege Venete i kreativnog Japanca Junye Watanabea, koje vješto spaja s pomno osmišljenim modnim dodacima, stoga nimalo ne čudi to da Đurđa Tedeschi uvijek izgleda kao da je sišla s modne piste.

  • +19
Elle proslavio 20 godina na tržištu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Jedinstvenim modnim događajem održanim u Digitalnom parku - Playground u Zagrebu, hrvatsko izdanje magazina Elle proslavilo je važnu obljetnicu, pa njihovu zabavu nisu željela propustiti brojna poznata lica, a jedna od najstajliš Hrvatica privlačila je poglede u svojoj omiljenoj boji - crnoj.

Kao i obično, umirovljena sutkinja odlučila se za vrhunsku eleganciju koja laska njezinoj vitkoj figuri, uz pomno odabrane detalje. Neobičan ukras za glavu i mrežaste rukavice savršeno su se uklopili u ovaj efektan look koji je nadogradila statement sandalama hvaljenog dizajnera Azzedinea Alaïje, Tunižanina koji je preminuo u Parizu 2017. godine.