nitko kao ona

Na Stradunu kao na modnoj pisti: Đurđa Tedeschi uvijek je vjerna svom stilu, a njezine modne kombinacije su vječna inspiracija

25.04.2022 u 22:30

Bionic
Reading

Gdje god se pojavila, Đurđa Tedeschi privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama, a iznimka nije bila ni poslijepodnevna šetnja Stradunom gdje je pokazala još jedan sjajan stajling i podsjetila kako je dobar stil nemoguće iskopirati

Odjevena u kombinaciju suknje i sakoa, čiju je tamnu nijansu razbila zelenim topićem, Đurđa Tedeschi pokazala je da je za dobru kombinaciju potrebno tako malo odjevnih komada, no puno modnog znanja. Kao i uvijek, dominanta boja je bila crna, a nisu se mogli ne primijetiti ni sjajni modni dodaci koji uvijek dominiraju njezinim stajlinzima. Ovog puta izbor je pao na gležnjače, kapu sa šiltom te odličnu shopper torbu. Doista je teško ne zapitati se, griješi li ona ikada?

Đurđa Tedeschi, umirovljena sutkinja i majka poduzetnika Emila Tedeschija, dobro je poznata po osebujnom stilu, Nazivaju je modnom ikonom, a njezine stilske kombinacije redom nailaze na oduševljenje i odobravanje. Zahvaljujući neobičnom modnom stilu modni znalci redovito je uvrštavaju na ljestvice najbolje odjevenih Hrvatica.

No, svi ti epiteti umirovljeni sutkinju kao da ne diraju previše. Koliko god njezine kombinacije bile zadivljujuće, s druge strane djeluju tako neopterećene, a svaki modni komad savršeno je uklopljen u njezin modni izričaj i ritam života. Ormar joj krase kreacije s potpisom Celine, Balenciagr, Bottega Venete i vrlo joj omiljenog japanskog dizajnera Junye Watanabea, a svaki stajling nadograđuje upečatljivim modnim detaljima poput zanimljivih šešira, otkačenih rukavica, ludih čizama i moćnih torbi.

  • +4
Đurđa Tedeschi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL