NIKAD LJEPŠA

U senzacionalnoj haljini u divnoj nijansi plave Kate Middleton sve je ostavila bez daha

01.12.2023 u 09:05

  • +7

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

I dok britansku, ali i svjetsku javnost potresa skandal oko bombastične knjige 'Endgame', u kojoj je autor Omid Scobie iznio niz ozbiljnih optužbi za rasizam na račun kralja Charlesa, ali i Kate Middleton, lijepa supruga princa Williama izazvala je pomutnju svojim najnovijim pojavljivanjem

Poput prave princeze, Kate je sve opčinila u glamuroznom izdanju u kojem se pojavila u Londonu na događanju pod nazivom Royal Variety Performance.

Zgodna brineta za ovu je prigodu odabrala senzacionalnu haljinu u upečatljivoj nijansi plave, a koja je u prvi plan istaknula njezinu vitku figuru.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Pool / Zuma Press / Profimedia

Riječ je o kreaciji Destiny brenda Safiyaa uskog kroja te sa zanimljivim rasporkom na dugim rukavima i naglašenih ramena, a koja se pokazala odličnim izborom za svečanu prigodu. Look bez greške nadogradila je clutchem Jenny Packham, jedne od svojih omiljenih dizajnerica, stiletticama od brušene kože Gianvita Rossija i naušnicama pristupačnog brenda JCrew.

Odličnu modnu kombinaciju pratila je chic frizura s prepoznatljivim krupnim uvojcima i trendi 'zavjesa' šiškama, koje Kate sjajno pristaju, kao i večernji make up.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Princ William izgledao je elegantno u crnom smokingu i ponašao se kao savršeni džentlmen dok je pružao ruku svojoj supruzi prilikom dolaska na crveni tepih.

Princeza od Walesa nije skidala osmijeh s lica, usprkos optužbama za rasizam koje su iznesene u knjizi Omida Scobieja vezano uz boju kožu malenog Archieja, sina Meghan Markle i princa Harryja, kako je to autor opisao u knjizi 'Endgame', a u tom su kontekstu spomenute dvije osobe, kralj Charles i Kate.

Kako se ranije pisalo, nizozemska verzija knjige povučena je s polica u toj zemlji nakon što se ispostavilo da sadrži imena dvoje članova kraljevske obitelji - što je autor Scobie pripisao 'pogrešci u prijevodu'.

Usred tog vrlo neugodnog skandala, princ i princeza od Walesa 'profesionalno' su odradili druženje u Londonu, i to u društvu ugledne gošće iz Švedske, princeze Victorije, odjevene u haljinu proslavljenog brenda Toteme, i njezinog supruga, princa Daniela.