OMILJENA KUĆANICA

Izdanje za pamćenje: Eva Longoria u prozirnoj bluzi i efektnim hlačama visokog struka

30.11.2023 u 23:16

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Malo je reći da su svi pogledi bili upereni prema Evi Longoriji na eventu TIME Latino Leaders, održanom u Hollywoodu, gdje je lijepa glumica stigla u pratnji svog supruga Josea Bastona

48-godišnja latino ljepotica Eva Longoria, koju gledatelji i dalje najviše pamte po ulozi u kultnoj seriji 'Kućanice', još je jednom ukrala svu pozornost i to ovoga puta na eventu održanom u Hollywoodu.

Njezin modni odabir i ovoga je puta bio pun pogodak za ovu 'džepnu Veneru', kako joj mnogi tepaju zbog samo 155 centimetara viisne.

Eva je za večernji izlazak odabrala kombinaciju u boji šljive, a koja se sastajala od prozirne bluze s dugom kravatom koja je padala do bokova te hlača visokog struka koje dolaze u kompletu.

BESPRIJEKORNA FIGURA

Za nju ljeto još traje: Eva Longoria još jednom zagolicala maštu obožavatelja

Pogledaj galeriju

Riječ je o mnogima omiljenom culottes modelu hlača, malo skraćenom i lepršavom, a kojima je Eva Longoria vizualno malo i izdužila figuru i 'dobila koji centimetar'.

Sve je zaokružila remenom, kojim je naglasila struk, te nude salonkama Hardot. Od nakita je imala tek zlatne naušnice i dijamantni prsten na srednjem prstu.