KATE I VICTORIA

Modni sraz budućih kraljica: Švedska princeza u potpunosti zasjenila Kate Middleton

30.11.2023 u 19:34

Bionic
Reading

Susret predstavnika britanske i švedske kraljevske obitelji održan je u dvorcu Windsor, gdje su princezu Victoriu i princa Daniela srdačno dočekali Kate Middleton i princ William. I dok je princeza od Walesa igrala na sigurnu kartu, odabravši haljinu omiljene dizajnerice, princeza Victoria oduševila je sakoom od tvida u crvenoj boji

Princ i princeza od Walesa nasmijani i dobro raspoloženi, unatoč skandalu s novom knjigom Omida Scobieja u kojoj je, između ostalog, prozvao Kate Middleton kao osobu, koja je uz kralja Charlesa III imala rasističke ispade prema trudnoj Meghan Markle, dočekali su buduću kraljicu i kralja Švedske.

Princeza Victoria i njezin suprug, princ Daniel, dočekani su u dvorcu Windsor širom raširenih ruku, a princ William je svoju rođakinju u četvrtom koljenu izgrlio i srdačno izljubio, dok su po strani stajali Kate Middleton i princ Daniel, gledajući njihov susret.

SVE POD KATEINIM BUDNIM OKOM

Ovakvoj srdačnosti princa Williama nitko se nije nadao, a najmanje švedska princeza

Pogledaj galeriju

Za ovu prigodu Kate je odabrala elegantnu zelenu haljinu Bespoke, dizajnerice Emilije Wickstead, a ta boja bila je i na salonkama od brušene kože Emmy London, koje je već nosila. Princeza od Walesa niti ovoga puta nije zaboravila odati počast svojoj pokojnoj svekrvi, princezi Diani, pa je uz sve to iskombinirala njezine naušnice od safira i dijamanata.

Ipak, iako Kate ima istančani modni ukus, ovoga je puta bila i pomalo dosadnjikava pored švedske princeze Victorije, koja je oduševila svojim jednostavnim, ali opet efektnim outfitom.

Buduća švedska kraljica odala je počast svojim britanskim domaćinima, odabravši crveni sako od tvida s potpisom Alice + Olivia. Zanimljivo je kako je riječ o omiljenom brendu mnogih holivudskih faca, ali i Meghan Markle.

Ispod sakoa imala je svilenu bijelu košulju s mašnom švedskog brenda Stenströms, dok je preko ramena visila Yves Saint Laurent torbica.

Sve ove komade odjeće, kao i torbicu, princeza Victoria već je nosila u javnim pojavljivanjima, no ova kombinacija bila je pun pogodak te je njome čak zasjenila Kate Middleton.