ŠTEDLJIVI RODITELJI

U obitelji Jolie-Pitt dijele se pokloni 'uradi sam'

17.12.2008 u 13:00

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Brad Pitt otkrio je novinarima da njegova poveća obitelj za ovaj Božić radije razmjenjuje poklone iz kućne radinosti

'Razmjenjujemo poklone iako nam svakako nije bitno to da oni budu veliki i skupi', priznao je Pitt koji s Angelinom ima šestero djece. Također je otkrio da njegova posvojena i biološka djeca ne gledaju američke dječje televizijske programe s crtićima jer su, prema njegovu mišljenju, krcati manipulativnim oglasima.

'Djeca ne traže velike poklone jer ne gledaju previše američkih programa s crtićima koji su prepuni manipulativnih reklama u kojima se govori da su velike iskupe igračke fantastične. Kad vide takve reklame, tek onda počinju tražiti igračke, pa smo zaključili da ih neće tražiti kao ih nigdje ne vide', objasnio je Pitt svoju odgajateljsku metodu.

No u veseloj obitelji Jolie-Pitt ipak se razmjenjuju pokloni. 'Naravno da se i mi darujemo, ali se trudimo minimalizirati troškove poklona. Pravilo je da svatko mora napraviti nešto posebno za nekog drugog, da treba uložiti vrijeme i trud u to', rekao je Pitt.

Govoreći o svojoj obitelji, Pitt je veselo rekao: 'Ponekad je u našoj kući kaotično, ali i jako veselo. Kad pogledam svoju obitelj i vidim našeg dečka iz Vijetnama (Pax), kći iz Etiopije (Zahara), curu rođenu u Namibiji (Shiloh je rođena tamo) i sina iz Kambodže (Maddox) i svi su oni braća i sestre. Svi su oni ista krv. Velika je sreća gledati ih kako žive zajedno i kako se odlično slažu, kao i saznanje da smo im pružili dom i na neki način život. Sreća je što smo im to omogućili zahvaljujući našim poslovima, to je pomalo i sebično jer su nagrade koje za to dobivamo predivne. Uvijek smo govorili da ćemo nastaviti i dalje to raditi dok ne pronađemo razlog zbog kojeg bismo prestali, a zasad ga nismo našli.'