odlične novosti

TvProfil, prva domaća web stranica s regionalnim pregledom TV programa, od danas u novom ruhu uz novu i napredniju mobilnu aplikaciju

18.11.2019 u 09:30

Bionic
Reading

Više od 300 tisuća mjesećnih posjetitelja i preko 100 tisuća korisnika koji su skinuli mobilnu aplikaciju, natjerali su TvProfil da unaprijedi dizajn i funkcije portala i mobilne aplikacije

Prije 15 godina, kada je TvProfil web portal lansiran, nudio je raspored za svega 4 osnovna Hrvatska kanala. Danas TvProfil svoji korisnicima nudi raspored za preko 1.500 TV kanala, sa opisom filmova i emisija te brojim mogućnostima koje ga diferenciraju od konkurencije. Osim u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, TvProfil danas posjećuju korisnici iz preko 40 zemalja. Upravo iz toga razloga, TvProfil je bio primoran unaprijediti svoje funkcionalnosti kako bi zadovoljio lokalne potrebe za praćenjem omiljenog TV sadržaja.

„Zadnjih nekoliko godina pažljivo smo osluškivali i bilježili sve želje i zahtjeve naših korisnika. Sada konačno možemo reći da smo ponosni sa novim portalom i novom mobilnom aplikacijom koja je od neki dan dostupna na iOS i Android platformama. Kvaliteta funkcionalnosti i sadržaja nalazi se na prvom mjestu, a osim što rasporedom (EPG sadržajem) opskrbljujemo jedne od vodećih Telekom Operatera u Regiji, taj isti raspored i njegova kvaliteta ključan su dio uspjeha TvProfil portala - izjavio je Vladimir Kovačević istaknuvši kako i dalje užurbano rade na novim funkcionalnosti, a sve sukladno povratnoj informaciji svojih korisnika.

Kao podsjetnik, osim naprednog alarm sustava koji korisnike obaviještava nekoliko minuta prije početka omiljenog filma, korisnici portala mogu samostalno kreirati i svoju naslovnicu. Odabirom omiljenih kanala kroz kategorizaciju kanala prema državi i kablovskom ili IPTV pružatelju usluge, korisnik slaže vlastiti raspored i kreira vlastiti TV profil. Na takvom rasporedu korisnik na jednom mjestu može vidjeti što je trenutno na rasporedu na svim njegovim kanalima te se na vrijeme informirati o početku omiljene emisije, serije ili filma. Pored toga, unaprijedili smo i sekciju Sport gdje korisnici jednim klikom mogu vidjeti koji sadržaji se prenose uživo i na kojem Sportskom programu.

Za dodatne informacije i razjašnjenja jednostavno nas kontaktirajte ili posjetite stranicu.