savršen za ljeto

Trendi frizura koja kosi daje više volumena i gustoće: Ovo je najbolja verzija boba do sada

05.06.2023 u 16:41

Bionic
Reading

Tražite li ultimativni bob koji kosi u tren oka daje više volumena i punoće? Onda je nova trend frizura savršen odabir. Bob baš nikada ne izlazi iz mode, a ova njegova verzija će vas oduševiti

Kraće frizure posebno dolaze do izražaja u ljetnim mjesecima, a s vječnim bobom je nemoguće pogriješiti. Kada je riječ o trendi oblikovanju, izbor neka bude rezani bob koji kosi nepogrešivo daje više volumena i čini je gušćom.

Sa svojim geometrijski oštrim rubovima, rezani bob je vrući trend po pitanju frizura za 2023. Kod ove verzije boba vrhovi i rubovi su toliko pravilno i ravno ošišani da kosa djeluje nevjerojatnom, gotovo poput perike.

Najbolja stvar kod rezanog boba je to što se usklađuje sa svakom strukturom kose, pa čak i finu kosu stavlja u središte pozornosti. Ako priželjkujete više volumena, tu je i vrlo poželjan trend zaglađenog looka za koji je tanka kosa savršena osnova. Struktura lagana poput pera izgleda iznimno elegantno, bezvremenski i klasično.

Sliced ​​​​bob – najvažniji elementi koji određuju izgled ove trendi frizure

Najvažniji faktor kod rezanog boba je činjenica da svi krajevi moraju biti odrezani na jednu duljinu. Kod ove trendi frizure zabranjeno je stepenasto i slojevito šišanje. A upravo će to dočarati iznenađujuću punoću čak i kod tanke kose. Oblikovanje rezanog boba je mnogo lakše i raznolikije od brojnih drugih sličnih frizura.

Elegantan izgled savršeno funkcionira u raznim oblicima, jednako dobro po pitanju valova, ali i zalizanog looka. Osim toga, možete se odlučiti za razdjeljak na sredini ili na stranu – učinak će biti jednako efektan. Uz to, dobro će izgledati i uz šiške koji uvijek u izgled unesu dozu chica i mistične zavodljivosti