a stoji joj sjajno

Kratka frizura i nova boja kose: Jennifer Garner gotovo je neprepoznatljiva

19.05.2023 u 13:57

Bionic
Reading

Jennifer Garner na najnovijim slikama pokazuje nekoliko novih frizura, a glumicu, koja godinama nosi klasičnu frizuru srednje duljine nikad nismo vidjeli u ovakvim izdanjima. Mnogi se slažu da je Jennifer gotovo neprepoznatljiva s kratkom frizurom i novom bojom kose

Glumicu Jennifer Garner trenutno se može gledati novoj Appleovoj seriji 'Protect Her', a sada i krasi i aktualnu naslovnicu američkog Allurea. Ono što odmah upada u oči je njezina nova frizura.

Naime, Jenniferin frizer Adir Abergel smislio je nešto vrlo posebno za snimanje - ne samo novu kratku frizuru, već nekoliko različitih frizura, od kojih su neke implementirane s perikama.

Jennifer Garner nosi kratku frizuru i gotovo je neprepoznatljiva

Na naslovnici novog Allurea Jennifer Garner ima kratku kosu koja joj seže malo ispod ušiju. Potpuno nova frizura znatno je kraća od dugog boba koji je glumica donedavno nosila. No, čini se da se barem nakratko rastala i od tamnosmeđe boje kose jer je na slici njezina kosa obojana u nježno ružičastu nijansu, a frizuru krasi i dojmljiv razdjeljka sa strane.

Bio je to posve drugačiji izgled glumice koja je inače godinama vjerna svom klasičnom izgledu. No, njezin frizer Adir Abergel imao je još nekoliko frizura u rukavu, oblikovanih uz pomoć perika. U videu na Instagramu frizer pokazuje koje je četiri perike koristio za snimanje s Jennifer Garner.

Za snimanje Allurea Jennifer Garner, među ostalim, pokazala frizuru koja snažno podsjeća na frizuru Beatlesa. Za ostale izglede, frizerka se odlučila za mokri bob do ramena u jarko crvenoj boji i tamnoplavu periku s dugom kosom. U svakom slučaju, činjenica je da Jennifer Garner izgleda sjajno sa svakom frizurom, a mnoge će možda i nadahnuti da se okušaju u eksperimentiranju s perikama.