luksuzna elegancija

Princeza Charlene dugo nije imala bolju frizuru, a od skupih stajlinga ne odustaje

01.06.2023 u 10:36

  • +7

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Princ Jacques i princeza Gabriella od Monaka pripremili su doista sladak prizor kada su, pod budnim oko svojih roditelja, pozirali s ogromnom tortom u čast proslave 100 godina od rođenja Rainiera III. I dok su princ i princeza osvajali slatkoćom, njihova majka princeza Charlene osvajala je stilom

Osmogodišnji kraljevski blizanci pozirali su s ogromnom tortom u čast proslave 100 godina od rođenja Rainiera III., dok su ih njihovi roditelji gledali s obožavanjem. Dok je princ Jacques ispružio ruke kako bi predstavio tortu okupljenima, princeza Gabriella je, uz pomoć svoje majke, odrezala svečanu krišku.

Princeza Charlene također je, očekivano, privukla pozornost kada je ponovno pokazala svoju novu frizuru, ali i još jedan u nizu besprijekornih stajlinga. Naime, 45-godišnja supruga princa Alberta II nedavno se po prvi put u javnosti pojavila s novom frizurom – svoje do sada platinasto plave pramenove obojala je u znatno tamniju, čokolada smeđu nijansu.

U želji za promjenom i hrabrom odmaku od svoje prepoznatljive platinaste nijanse, Charlene se odlučila za bogatu, sjajnu tamno kestenjastu kosu, još uvijek oblikovanom u već viđenom kratkom stilu.

Ostavši vjerna kratkoj i jednostavnoj frizuri, Charlene je tako pokazala jedan od svojih najozbiljnijih i najmanje istaknutih izgleda. Vrlo sofisticirana i nenametljiva frizura lijepo joj pristaje, a uz nju Charlene redovito servira odlične mode izbore.

Na svečanosti rezanja torte tako je zablistala u jednostavnoj crnoj midi haljini bez rukava s decentnim ukrasom u vidu proreza na području dekoltea, a stajling je zaokružila jednostavnim crnim salonkama ukrašenim mašnom.

Ranije toga dana, tijekom događaja povodom proslave rođenja pokojnog Rainiera IIIj, Charlene je pokazala još jedan jednostavan, ali itekako efektan stajling. S tamnom, pixie frizurom, glatkom i sjajnom, Charlene je ulice Monaka izašla u moćnom, bež odijelu, modnom utjelovljenju elegancije i chica. Riječ je o klasičnom sakou i odgovarajućim hlačama visokog struka i širokih nogavica čiji dizajn potpisuje legendarni Brunello Cucinelli, još jedan luksuzni dodatak u Charleninoj skupocjenoj garderobi.

  • +4
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia