velika promjena

Više nije plavuša: Princeza Charlene sada je brineta, ali ne odustaje od omiljene frizure

29.05.2023 u 09:46

Bionic
Reading

Monegaška princeza Charlene u pratnji supruga, princa Alberta, stigla je Veliku nagradu Monaka u Monte Carlu i kao uvijek privukla veliku pažnju. No, ovog puta u centru pažnje nije bio njezin stajling već nova frizura

Princeza Charlene ima novu frizuru, a to baš nikome nije promaknulo na najprestižnijoj utrci koja se održava u Monte Carlu. Bivša olimpijka, 45-godišanja Charlene, s novom, dosta tamnijom bojom kose pojavila se na Velikoj nagradi Formule 1 u Monaku.

Kestanjasta kosa predstavljala je poprilično velik odmak od Carleneine uobičajene platinaste boje, no princeza je uz novu boju kose zadržala prepoznatljiv kratki stil frizure.

Charlene je inače ljubiteljica kratke kose, a do sada je pokazala kako se ne boji promjena. Tako je svoju platinastu kosu nosila u klasičnim stilovima, ali se i poigravala s izbrijanim i ultrakratkim stilovima. Sada se pak odlučila na posve drukčiju promjenu te plavu boju zamijenila decentnijom kestenjastom.

Charlene je sa svojom novom frizurom prisustvovala događaju Circuit de Monaco zajedno s princom Albertom, a za tu prigodu odjenula je upečatljivu tamnoplavu haljinu. Riječ je o još jednom luksuznoj kreaciji modne kuće Akris, inače jednom omiljenih brendova monegašake princeze koja, kada je riječ o modi, ne pita za cijenu.

Duga, svilena haljina u mornarskoj, tamnoplavoj boji bila je prošarana efektnim raznobojnim trakama, a princeza je stajling zaokružila tamnoplavim Dior salonkama s plavom petom te Pradinim sunčanim naočalama.

Inače, Charlene je s kestenjastom kosom prethodno je debitirala na večeri dodjele nagrada Maria Callas prije dva tjedna, no sada je to prvi put učinila u javnosti. Na Velikoj nagradi Monaka Charlene je drugoplasiranom vozaču Aston Martina Fernandu Alonsu uručila njegov trofej, dok je Albert trofej predao Maxu Verstappenu.

  • +6
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia