POPULARNo i praktično

Trebate automobil za svoje poduzeće bez kredita? Znamo gdje se vaša želja može ostvariti!

20.12.2021 u 14:39

Bionic
Reading

Voditelj financija je dao zeleno svjetlo, office manager je odavno napomenuo kako bez automobila ili voznog parka nema smisla širiti poslovanje i sada je konačna odluka na vama – vrijeme je da nabavite automobil za svoju tvrtku! Ako ste se našli zatečeni i s mnogo upitnika, istaknut ćemo rješenje koje se jasno nameće – najam!

Prema trendovima tržišta, do 2030. godine će se navike potrošača gotovo u potpunosti promijeniti te će kupnja automobila kao zamisao postati pomalo neodrživa i skupa. Kako prema privatnim, tako i prema poslovnim korisnicima. Uostalom, zašto bi se vlasnici ili rukovoditelji poduzeća susreli s dodatnim troškom kupnje službenog automobila, kad na lak, jednostavan i povoljan način to isto vozilo mogu iznajmiti? Odmah napominjemo, srušit ćemo vam sve predrasude! Od sada možete iznajmiti službeno vozilo i to skroz novo, s 0 prijeđenih kilometara! Izbor je na vama – hoćete li ga sami odabrati pa uzeti u najam ili ćete sve, od biranja automobila do konačnog iznajmljivanja, prepustiti ovlaštenom servisu za najam automobila.

Dugoročni ili najam automobila na kraći vremenski period popularizirao se među trendovima Zapada, a razvio i u Europi zbog potreba suvremenog čovjeka, koji teži praćenju trendova i odabiru potpuno prilagođenog vozila. Također, zbog potrebe za smanjenjem troškova i optimalnom cijenom održavanja automobila, korisnicima je najam postao primaran izbor nad kupnjom auta. Osluškujući potrebe privatnih i poslovnih korisnika, rental servisi su se osuvremenili, postali dostupni te potpuno user – friendly. Najam automobila za potrebe poslovanja sve je manje luksuz, a sve više potreba. Kada govorimo o potrebi, često se susrećemo s pitanjima koja se tiču papirologije, čekanja, testiranja i previše potrošenog vremena od potpisivanja ugovora do konačnog preuzimanja. Proces zvuči zamorno, no ne mora biti ako svoje poslovno vozilo potražite u Hertzu!

Kao jedan od lidera na tržištu, Hertz nudi široku ponudu automobila za poslovne i privatne svrhe. U Hertzu pronađite vozilo po svojoj mjeri koje će zadovoljiti sve vaše potrebe i potrebe vašeg poslovnog kolektiva. Možda vam opcija najma na 3 do 5 godina, koliko traje dugoročni najam automobila, zvuči vremenski obvezujuća, no zašto onda ne biste testirali mjesečni najam? Ukoliko vam se taj mjesečni pristup svidi, lako i jednostavno ćete produžiti ugovor, pa i na godinu dana ili se odvažiti na dugoročni najam automobila. Prednost koju u Hertzu s ponosom ističu je brzina kojom vaš službeni automobil biva spreman za korištenje. Odmah i sad! Čak i ako se nađete u situaciji iznenadnog kvara unajmljenog vozila, brzo, lako i efikasno možete dobiti zamjensko vozilo. Jesmo li spomenuli da ovdje možete pronaći automobile za najam za već 10 eura po danu?

Priznajte, zainteresirali smo vas! Vaš sljedeće pitanje je: „Tko će se o tom autu ili čak cijelom voznom parku brinuti? Hoću li morati zaposliti još jednu osobu?“. Odgovor je – ne! Često zamoran i dosadan posao zdušno prepustite osoblju Hertza, koje će se pobrinuti za vašeg limenog ljubimca. Uz redoviti servis, zamjenu zimskih guma, uz mogućnost sezonskog skladištenja kao i tehnički pregled i registraciju vozila. Sada kada nemate brige oko pitanja koja crpe energiju, možete se posvetiti prosperitetu svoje tvrtke, posebno sada, pred kraj godine i vrijeme blagdana, kada posla ima najviše. I ne brinite, svi troškovi su fiksni i predvidljivi. O svemu će vas obavijestiti Hertzov osobni savjetnik koji će vam pokazati novu perspektivu i odabrati vaše optimalno službeno vozilo.

Ukoliko je vaša tvrtka mali startup s do 20 zaposlenih, nedavno ste se smjestili u iznajmljeni poslovni prostor ili svi vaši zaposlenici rade od doma uz čest odlazak na sastanke s klijentima i poslovnim partnerima, dobro rješenje bi bio mjesečni najam vozila. Na taj način ćete moći procijeniti i predvidjeti troškove, upoznati se s ponudom, testirati razne automobile prije nego što se konačno odlučite za neki po vašim preferencijama. Upravo je fiksna procjena troškova, u kojoj plaćate i najam, osiguranje, servis i održavanje vozila to što privlači korisnike prema Hertz usluzi. Provjerite što je optimalno za vas, što je najbolje za poslovanje i tvrtku te ispitajte jeste li dobar kandidat za dugoročni najam vozila.

Želju dugoročnog najma automobila ili voznog parka obično imaju srednje velike tvrtke s više od godinu dana uspješnog poslovanja. Neovisno o domeni poslovanja, ako tvrtka ima eksponencijalan rast, određenu količinu godišnjeg prihoda i predane zaposlenike kojima je za obavljanje posla automobil neophodan, najam vozila na 3 do 5 godina najbolji je mogući odabir. Na taj način možete dobiti u potpunosti novo službeno vozilo o kojem će se brinuti Hertz. Lideri u poslovanju postali su lideri i u trendovima pa će vas sve više usmjeravati na najam električnih automobila kojima ćete dati vrijednost imidžu vaše tvrtke ili poduzeća.

Jesmo li vas dovoljno uvjerili? A ako ste ipak  još uvijek u dvojbi, možda da spomenemo kako osim fiksnih troškova i lakoće sklapanja ugovora, nema učešća osim ako se tako ne ugovori te 24-sata dostupnost mreže poslovnica. Za sva ostala pitanja, znate kome se obratiti!

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Hertz Hrvatska.