DOM IZ SNOVA

Tko bi rekao da je ovaj trendi stan nekad bio crkva?

16.03.2012 u 07:35

Bionic
Reading

Značajke nostalgična dizajna pažljivo su integrirane s modernim betonskim i čeličnim konstrukcijama. Osim što je riječ o zaista lijepo uređenoj kući, ona je i iznimno funkcionalna

Iako mnogi ni uz najbolju volju ne mogu zamisliti kako bi to bilo da se crkva pretvori u kuću, arhitektima iz Seattlea to uopćenije bio problem – ne samo zamisliti, nego i realizirati! Oni su, naime, Prvu Kristovu crkvu pretvorili u dom koji jednostavno oduzima dah.

Značajke nostalgična dizajna pažljivo su integrirane s modernim betonskim i čeličnim konstrukcijama. Osim što je riječ o zaista lijepo uređenoj kući, ona je i iznimno funkcionalna. Sadrži prostranu, vrlo moderno uređenu kuhinju, a iz nje se izlazi na terasu koja pruža prekrasan pogled na grad.

Usto kuća ima i dvije kupaonice, dvije spavaće sobe te prostrani dnevni boravak. Ono što je posebno zanimljivo su prozori koji su raspoređeni na neobičnim mjestima. Mnogi detalji otkrivaju da je to prvotno bila crkva, ali riječ je o detaljima koji domu daju toplinu i posebnu dozu profinjenosti. Provjerite u našoj fotogaleriji kako izgleda dom koji je nastao u bivšoj crkvi.