ŠTO ČINITI, A ŠTO IZBJEGAVATI

Počela je vladavina Riba; nastojte izbjeći mentalitet žrtve i valjanje u samosažaljenju

23.02.2020 u 07:56

Bionic
Reading

Sunce je ušlo u Ribe 19. veljače ujutro započinjući zadnji mjesec zodijačke godine i zime na sjevernoj hemisferi. Što vladavina tog znaka znači za zodijačke znakove? Valja uzeti u obzir da će Sunce i Neptun u Ribama izvrsno surađivati s Marsom, Jupiterom, Saturnom i Plutonom, koji će cijelo ovo vrijeme biti u Jarcu

Njihov združeni utjecaj bit će najpovoljniji za Škorpione i Bikove, dok će solidno proći Jarci i Ribe. Ostalima će se neki planeti smiješiti, a drugi mrštiti pa će im idućih tjedana energija oscilirati, a vanjske okolnosti malo pogodovati, malo postavljati zamke. Strijelci, Blizanci, Rakovi, Vage i Ovnovi trebaju biti suzdržani i oprezni, poštovati propise i ne praviti se važnima pred ljudima od utjecaja i autoriteta.

Od preporučljivih aktivnosti, Sunčev tranzit Ribama savršeno je razdoblje za romantična, kulturalna i stvaralačka stremljenja. Do 20. ožujka trebate pustiti intuiciju, suosjećajnost i maštu da vas vode. Ovo je vrijeme za uranjanje u misli, prepuštanje tišini i vođenje povučenijeg života.

Umjetnički su senzibiliteti naglašeniji, a nadahnuća će vam dolaziti iz neočekivanih izvora. Oni među vama koji su i inače kreativni bit će osobito produktivni u pisanju, slikanju, skladanju, oblikovanju i dizajniranju. Ostali će otkriti zanimanje za posjećivanje kulturnih i umjetničkih manifestacija.

Pod ribljim utjecajem paranormalne su sposobnosti snažnije. Svi su osjetljiviji, prijemčiviji i velikodušniji. Ranjiviji ste, ali i svjesniji tuđih patnji i voljniji pružiti pomoć. Ovo je vrijeme kad je lakše povezati se s drugim živim bićima, s likovima iz filmova i knjiga ili s proizvodima vlastite mašte.

Cindy Crawford je Riba, rođena je 20. veljače 1966. Izvor: Profimedia / Autor: DC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Granice između stvarnog i nestvarnog osjetno su tanje. Ljudi koji su jako 'ufurani' u svoje izmišljene identitete mogu se osjećati pomalo izgubljeni i zbunjeni. Uobičajena podjela između dobra i zla također postaje nejasna, a u ozračju općeg relativiziranja krhkije ličnosti imat će teškoća u pronalasku oslonca.

Čega se trebate kloniti za vladavine Riba? Nastojte izbjeći mentalitet žrtve i valjanje u samosažaljenju. Nemojte slijepo vjerovati u samozvane proroke, spasitelje i gurue. Oslanjajte se na činjenice, kontrolirajte sentimentalnost i držite obećanja.

  • +4
Sharon Stone je rođena u znaku Riba, 10. ožujka 1958. Izvor: Profimedia / Autor: FS/AdMedia / Sipa Press / Profimedia