nAJbolje kombinacije

Ribe su empatične, ali i dramatične, a ova četiri znaka najprikladniji su im partneri

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 29.02.2020 08:14
  • Objavljeno 29.02.2020 u 08:14
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Pavel Horak / Imageproduction / Profimedia

S kojim se znakovima Ribe najbolje slažu? Budući da ima naglašenu empatiju koja prevladava međuljudske granice, Riba se može složiti sa svakim ako se dovoljno potrudi

S druge strane, s njom nije lako živjeti zbog njene izrazite osjetljivosti i drame koja je okružuje. Za optimalnu povezanost treba joj partner sposoban hraniti njen spokoj i nositi se s njenim zagonetnim promjenama raspoloženja.

Odlično su rješenje trezveni zemljani znakovi Bik i Jarac, koji su sposobni uskladiti se s tankoćutnim Ribama i pomoći im da zadrže obje noge na tlu. Bik će zadovoljavati Ribinu potrebu za čvrstim osloncem i osloboditi je tjeskobe. Jarac će otprve osjetiti snažnu tjelesnu naklonost prema Ribi, dok će se njoj svidjeti njegova pouzdanost i radišnost.

  • +4
  • +1

Sharon Stone je Riba, rođena je 10. ožujka 1958.

Izvor: Profimedia / Autor: FS/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Vodeno-zemljana kombinacija po nekim je astrolozima idealna jer, simbolički, voda zalijeva zemlju, iz koje onda niču plodove.

Pripadnici drugih dvaju vodenih znakova, Raka i Škorpiona, također će usrećiti Ribe. Obje kombinacije poznate su po tome što spontano isprepleću seksualnu strast i ljubav tako da su njihovi intimni susreti obilježeni dubokim emocijama. Rak je vjerojatno najbolji par za Ribu jer oboje imaju podjednaku osjećajnu ranjivost. Zahvaljujući tome, Raku je lakše razumjeti i trpjeti riblju ćudljivost nego strožem i svadljivijem Škorpionu.

Cindy Crawford je Riba, rođena je 20. veljače 1966.

Izvor: Profimedia / Autor: DC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kakve izglede ima druga Riba? Na prvi pogled, taj bi odnos morao funkcionirati jer će obje razumjeti što motivira i smeta onu drugu. Izgledno je da će Riba imati afinitet prema vrlinama koje i sama posjeduje, nježnošću, milosrđem i kreativnošću.

No, budući da nitko ne voli vidjeti svoje nepoželjne osobine odražene u drugome, Ribama će povremeno ići na živce ćudljivost i iracionalnost svog partnera istog znaka. Kad se sve zbroji, ovaj odnos nosi više rizika nego blagodati.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!