PROMIJENILA IMIDŽ

Sve je oduševila: Atraktivna kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića pohvalila se novom trendi frizurom

21.10.2021 u 21:04

Bionic
Reading

Ella Orešković, kćer bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića koja se ove godine natjecala i na Dori, na svom Instagram profilu ima sve veći broj pratitelja koji se ne mogu prestati diviti njezinoj ljepoti

Lijepa plavuša ponovno je izazvala pomutnju na društvenim mrežama najnovijom objavom u dnevnom, ležernom stajlingu u bež tonovima koji je uključivao i najpoželjnije tenisice ove sezone, trendi i to visoku varijantu kultnih starki, Conversica.

U cool izdanju, topu koji otkriva ramena i hlače širokih nogavica, Ella Katherine, kako je puno ime atraktivne kćeri bivšeg premijera Oreškovića, izgledala je očaravajuće.

Točka na 'i' ovog casual outfita bila je i nova frizura, trendi pletenice koje su joj sjajno pristajale naglasivši pravilne crte lica.

Dakako, u kratkom roku, za ovu je objavu skupila bezbroj pohvala. 'Ti si kao san', 'Preslatke pletenice', samo su se nizali komplimenti na njezin račun. 

  • +14
Conversice Izvor: Promo fotografije / Autor: Converse

Na ovogodišnjoj Dori u Opatiji na kojoj je izvela pjesmu 'Come this Way', za koju je glazbu napisao Siniša Reljić Simba, a stihove sama Ella koja inače studira na Universidad Catolica San Antonio de Murcia u Španjolskoj.

Inače, Ella je u Zagrebu pohađala American International School of Zagreb, a u slobodno vrijeme najviše voli slušati R'n'B, pop i soul glazbu.

Osim Elle, Tihomir i njegova supruga Sanja Dujmović Orešković imaju i kćer Emmu koja je ove godine diplomirala na zagrebačkom Medicinskom fakultetu, te i dva sina.