trendi modeli

Kombinacije kojima je nemoguće pogriješiti: Ako se ne odvajate od uskih traperica i tajica, ovih pet modnih komada morate imati u ormaru

21.10.2021 u 06:27

Bionic
Reading

Bez obzira na trendove, u jesenskim danima ne odvajate se od uskih traperica i tajica? Onda bi se ovih pet trendovskih komada definitivno trebalo naći u vašem ormaru

Premda su jesenski dani na modnu scenu vratili široke nogavice, činjenica je da uske hlače i tajice predstavljaju modni klasik koji uspješno odlijeva svim trendovima.

Osim što ih odlikuje uzak kroj, ovi modeli hlača mogu se pohvaliti praktičnošću i prilagodljivošću. Bez obzira radi li se o ležernom, cool ili elegantnom modelu - uske traperice i tajice mogu se uvijek iznova kombinirati u novoj sezoni te su nosive u različitim prigodama. Ako su vam uske hlače i tajice neizostavni komadi u ormaru, za chic i stilski dotjerane stajlinge u ormaru doista se isplati imati ovih pet odjevnih komada.

Oversized sako

Uski modeli, bilo da se radi o hlačama, bilo tajicama, odlično se slažu s gornjim XL modelima. Naime usko-široka kombinacija stvara poprilično uzbudljiv kontrast. Osim toga, sako ima tu nevjerojatnu sposobnost da svaku kombinaciju učini nevjerojatno elegantnom i chic.

  • +14
Trendi sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Dugi pleteni džemper

Jedna od karakteristika tajica je sportski izgled. Osim toga, uzak kroj naglašava siluetu pa nerijetko ostatkom odjeće želimo pokriti bokove i stražnjicu. Rješenje za ta dva 'problema' su predimenzionirani džemperi. Kombinirane s dugim pletenim džemperima, tajice i uske hlače dobit će željeni elegantniji prizvuk, ali i pružiti željenu udobnost.

Prugasti džemperi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Combat čizme

Zdepaste, pomalo robusne čizme i tajice odlično se slažu. Zašto? Čvrste combat čizme uskim hlačama daju stilsko osvježenje i kreiraju upečatljiv dnevni stajling. Kombinirajte ih sa sakoom i imat ćete modnu kombinaciju kojom je nemoguće pogriješiti.

  • +10
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Dugi kaput

Jedan od stilski najdotjeranijih jesenskih izgleda uključuje tajice ili uske hlače, čizme, kaput i džemper s prugicama. Rezultat je doista sjajan! Kaput je neizostavan modni komad u hladnim mjesecima, a onaj vuneni i duljeg kroja pružit će vam toplinu i eleganciju.

  • +22
Hit kaputi sezone Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bijela košulja

Uskim hlačama ili tajicama vrlo lako i jednostavno dat ćete dozu elegantne ležernosti bijelom košuljom, doista nosivom u svakoj prigodi. Ovaj odjevni predmet pravi je modni klasik koji odolijeva prolaznim trendovima. Za potpun dojam birajte malo dulje i šire modele te raskopčajte donje gumbe – stilski učinak bit će momentalan.