TJEDNI HOROSKOP

Strijelcima se smiješi novčani dobitak, Lavovi će prštati energijom, na Bikove će svi moći računati, a na Jarce i Rakove nitko

14.01.2019 u 06:49

Bionic
Reading

Prijatelji i rodbina stalno će se obraćati Bikovima za savjete i usluge jer će na njih moći računati. Odlično će se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju komunikativnost, a s problemima bi se mogli suočiti samo Bikovi koji puno sjede. Vezani Rakovi partnera će dovoditi do ludila čestim promjenama raspoloženja, a u poslovnim odnosima posezat će za nepromišljenim rješenjima. Ljubavne svađe bit će neizbježne i kod Jaraca jer će zamjerati partneru svaku sitnicu. Lavovi će biti puni energije i entuzijazma, a sjajno im je vrijeme i za promjenu posla. Strijelci bi hobi mogli pretvoriti u dodatni posao, a smiješi im se i neočekivani novčani dobitak

Ovnove očekuju ugodna iznenađenja na osjećajnom planu. Samci bi mogli započeti vezu na daljinu, dok će vezani unatoč čestim svađama zadržati bliskost s partnerom. Bit ćete zatrpani obavezama. Šef će od vas očekivati više nego što možete dati, što će dovesti do premorenosti i stresa. U takvim uvjetima nećete se moći usredotočiti na rad pa ćete češće griješiti i ulaziti u okršaje.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će biti suosjećajni i puni razumijevanja pa će svakome rado uskakati u pomoć. Ako ste samac, zanimljivo poznanstvo ostvarit ćete na fakultetu ili tečaju. Nije isključen odlazak na put u inozemstvo ili na plaćenu edukaciju kojom će vam poslodavci dati do znanja da imaju velike planove za vas. Sjedilački način života nepovoljno će se odraziti na vaše zdravlje. Nastojite se više aktivirati.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci neće dobro podnositi samoću pa će slobodno vrijeme provoditi u druženju s prijateljima ili članovima obitelji. Samci bi mogli pasti na šarm atraktivnog, no neozbiljnog ili nezrelog udvarača. U strahu od neizvjesne budućnosti počet ćete više paziti na novac. Mnogi će se uključiti u stambenu štedionicu ili početi uplaćivati životno osiguranje.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S Rakovima će biti iznimno teško uspostaviti normalnu komunikaciju jer će svaku partnerovu riječ ili dobronamjernu kritiku vidjeti kao napad. Ostanite pribrani ako vam se izjalove neki važni planovi. Dizanje panike i posezanje za nepromišljenim rješenjima neće se pokazati mudrim potezom. Izbjegavajte sukobe s autoritetima i pazite da ne izgubite podršku važnih poslovnih saveznika.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kod Lavova postoji mogućnost flerta na radnom mjestu, i to s nekim tko je nedavno došao raditi u firmu. Povezat će vas sličan smisao za humor i mnogo zajedničkih interesa. Duge veze doživjet će ljubavnu renesansu. Zauzeti ste poslovnim zadacima, no nećete se žaliti. Iskoristite golemu energiju i entuzijazam za dovršavanje započetih projekata, a nakon toga prionite na realizaciju novih.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice na ljubavnom planu ne očekuju veće promjene. Vaš samački status neće se promijeniti dok ne postanete spremni malo se više otvoriti prema suprotnom spolu. Zauzete Djevice iskrenom komunikacijom izgladit će nesporazume u vezi. Na poslu će do izražaja doći vaša kreativnost i maštovitost pa ćete u svaki zadatak unositi dašak originalnosti.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vagama će članovi obitelji gurati nos u odnos s partnerom, što će prouzrokovati napetost u vezi. Čvrsto se postavite i dajte im do znanja da nećete tolerirati takvo ponašanje. Radni zadaci oduzimat će vam mnogo vremena, velikim dijelom zato što se nećete uspjeti usredotočiti na posao. Pokretanje novih projekata odgodite za neko povoljnije vrijeme.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će provoditi mnogo vremena s partnerom, a otvorenija komunikacija pomoći će da prebrodite probleme koji vam već neko vrijeme ugrožavaju bliskost. Tjedan je pogodan za uspostavljanje novih veza i poznanstava. Ostavljat ćete dobar dojam na druge i nametnuti se kao snalažljiv i uspješan profesionalac, zbog čega će svatko željeti surađivati s vama.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci u vezi uspješno će riješiti trzavice koje su ih udaljavale od partnera. Samci će biti neodoljivi pa im neće nedostajati udvarača. Odnos koji započnete ovog tjedna od samog će početka imati ozbiljan predznak. Neočekivani novčani dobitak doći će u pravi trenutak. Zaredali su vam se dugovi i minus na računu pa će vam novac doći kao naručen.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci samci bit će privlačni i karizmatični, no potencijalne će udvarače odbijati suzdržanim stavom i sarkastičnim komentarima. Moguće je poslovno napredovanje. Iskoristite ovo razdoblje za sklapanje važnih veza i kontakata od kojih ćete u budućnosti imati koristi. Oni koji su nezaposleni ili traže bolji posao primit će zanimljivu ponudu.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vezani Vodenjaci provodit će mnogo vremena s partnerom. Puno ćete izlaziti, obilaziti restorane i ići na koncerte pa vam ni u jednom trenutku neće biti dosadno. Samcima će se udvarati netko tko je u vezi ili braku i na čiji biste šarm trebali ostati suzdržani. Nećete se dobro snalaziti s odgovornim i zahtjevnim zadacima. Suradnja i timski rad bit će presudni za uspjeh.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će privlačiti netko tko je posve drugačiji, no snažna tjelesna privlačnost bit će vam dovoljan razlog da ne odustanete od pokušaja da ga zavedete. Nemojte se razočarati ako vaš odnos ne prijeđe platonsku razinu. Utjecajni prijatelj pomoći će vam u karijeri pa biste uz njegovu podršku mogli biti promaknuti ili pronaći novi posao. Ugrabite svaku priliku.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia