MARS JE U OVNU

Turbulentno razdoblje: Ovnovi bi mogli pokazati svoju mračnu stranu, a Vage se odlučiti na prekid ljubavne veze

05.01.2019 u 08:04

Bionic
Reading

U prolasku kroz zodijak Mars će se zadržati u svom matičnom znaku Ovna od 1. siječnja do 14. veljače. U tom će razdoblju ratoborne Marsove vibracije poprimiti udvostručenu snagu

Napeti odnosi koje će Crveni planet tvoriti sa Saturnom i Plutonom iz znaka Jarca ispunit će to razdoblje agresijom i netolerancijom.

Pokretačka i dinamična Marsova energija sukobit će se sa Saturnovim hladnim, krutim i neumoljivim otporom oko 22. siječnja. Tada će se mnogi projekti naći na mrtvoj točki dok će borbe za položaj oduzimati vitalnu energiju poduzetnicima i službenicima.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Povoljan Marsov odnos s Jupiterom u znaku Strijelca oko 25. siječnja ublažit će neugodnu atmosferu, donekle olakšati borbe i stvoriti opuštenije ozračje. Žestina i nestrpljivost bit će pojačane Marsovim izazovnim odnosom prema Plutonu u danima oko 2. veljače.

Dan prije napuštanja znaka Ovna, 14. veljače, susret Marsa i Urana unijet će u vaše postupke eksplozivnost, isključivost i nedostatak samokontrole. Tada bi reakcije na dugotrajne probleme, ograničenja ili frustracije mogle postati nepredvidive i razorne.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ove izazovne planetarne odnose najviše će osjetiti kardinalni znakovi - Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarci. Dok će Jarci i Ovnovi sami neoprezno poticati konflikte, Vage i Rakovi patit će zbog tuđe agresije ili grubosti drugih.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovnovi bi mogli pokazati svoju mračnu stranu u sukobu s autoritetom ili zlorabeći svoj autoritet. Jarci će pružati otpor svakoj promjeni, a osobito će se teško miriti s novim okolnostima u obiteljskom životu ili nesigurnom poslovnom pozicijom.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samozatajni Rakovi teško će podnositi neugodnosti u radnoj sredini, a najviše ih može pogoditi ako netko drugi prisvoji njihove zasluge ili napreduje na račun njihovog predanog rada. Nedostatak razumijevanja ili u lošijem slučaju grubost emotivnog partnera mogli bi natjerati Vage na prekid ljubavne veze.

Marsov će utjecaj biti najpovoljniji po Strijelce, Lavove, Vodenjake i Blizance.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia