PLANETARNA KRETANJA

Što nam zvijezde donose u siječnju: Vrijeme je bunta i drskog kršenja pravila

09.01.2019 u 06:14

Bionic
Reading

Na samom početku nove godine Mars je ušao u matični znak Ovna puneći nas svježom energijom i poletom. Uran je prošlog vikenda krenuo naprijed navodeći pripadnike svih znakova da više cijene svoju slobodu i prava. Kad koncem mjeseca Sunce i Merkur uđu u znak Vodenjaka, ući ćete u razdoblje originalnih i kreativnih zamisli, koje će okolina cijeniti i prihvaćati

Mars je 1. siječnja ušao u Ovna, znak kojim vlada, tako da će idućih tjedana njegov utjecaj biti puno jači no inače. Dok bude u Ovnu, obdarivat će vas hrabrošću i odlučnošću u ostvarenju ciljeva i zamisli. Poticat će vas da se okušate u izazovima od kojih ste dosad zazirali.

Merkur, planet koji vlada intelektom i komunikacijom, 5. siječnja pridružio se Suncu u znaku praktičnog, organiziranog i odgovornog Jarca. Do kraja mjeseca navodit će vas da se koncentrirate na kratkoročne zadatke te produktivnije koristite energiju i umne potencijale.

Od ponedjeljka 7. siječnja Venera je u znaku slobodoumnog i nesputanog Strijelca, pružajući vam veću otvorenost prema raznolikim ljubavnim iskustvima i novim poznanstvima. Miris pustolovine privlačniji je no ikad: zabavljajte se, no pazite da se previše ne zaigrate u ostatku mjeseca.

Dvije značajne konjunkcije odvit će se tijekom vikenda 11. i 13. siječnja. Susret Sunca i Plutona u Jarcu potaknut će vaše ambicije i želju za vodećim položajem, ali i borbu protiv nepravde. Moguća su previranja na osobnom i društveno-političkom planu.

Zagrljaj Merkura i Saturna u istom znaku donijet će porast autoriteta osobama na položaju. Studentima će uliti strah od debakla na ispitima te ozbiljnost u pristupu obrazovnim obavezama i novčanim troškovima koji prate studiranje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U nedjelju 20. siječnja Sunce ulazi u Vodenjaka, znak koji simbolizira bunt, domišljatost, slobodu i nezavisnost. Za vladavine Vodenjaka uvidjet ćete koliko vam znače sloboda i samostalnost. Toliko ćete se zaljubiti u njih da ih se nećete biti voljni lako odreći.

U Vodenjaka 24. siječnja ulazi i Merkur, potičući vas na inovativne zamisli i jednako inovativnu realizaciju. Utvrdit ćete koja vas pravila sputavaju i neustrašivo prionuti na njihovo kršenje. Uživat ćete u opasnostima i neizvjesnosti.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia